VIDEO Nicolicea a ameninţat un reporter cu ridicarea acreditării dacă mai întreabă unde a făcut Dreptul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Nicolicea
Eugen Nicolicea

Întrebat marţi de reporterul Digi24 Toma Petcu despre locul unde a studiat Dreptul şi în ce perioadă, deputatul PSD Eugen Nicolicea a refuzat dialogul şi l-a ameninţat pe jurnalist că dacă mai insistă pe acest subiect îi va ridica acreditarea.

Eugen Nicolicea: Am terminat o facultate de Drept cu media 10, dar pentru că unul care a lucrat ca politruc la Opinia Studenţească Iaşi... n-am chef să-i raspund. Gata, am încheiat subiectul. (Pleacă şi îl îndepărtează pe reporter cu mâna).

Eugen Nicolicea: Nu îmi da peste mână. Te rog frumos, încheiem subiectul dacă faci insinuări de felul ăsta şi minciuni.

Toma Petcu, reporter Digi24: Încercam doar să vă rog să ne oprim puţin.

Eugen Nicolicea: Încalci regulamentul Camerei. Am spus nu, atât. Deci dacă vei da ceva voi solicita să fii sancţionat cu acreditarea, potrivit Digi 24.

La solicitarea „Adevărul“, Biroul pentru informare publică al Camerei Deputaţilor a refuzat să spună la ce Universitate a absolvit Dreptul deputatul PSD Eugen Nicolicea, pe motiv că Legea privind liberul acces la informaţiile publice este aplicabilă doar instituţiilor, nu şi persoanelor fizice. În CV-ul publicat pe site-ul Camerei Deputaţilor, Eugen Nicolicea  a scris că a absolvit Facultatea de Drept, însă fără să precizeze Universitatea şi anul absolvirii.

„Adevărul“ a scris că Eugen Nicolicea, unul dintre parlamentarii care au propus mai multe modificări la legile Justiţiei în „Comisia Iordache“, are un CV cu multe necunoscute. Deputatul PSD este de profesie inginer. A absolvit Facultatea de Electronică – secţia Calculatoare Electronice, însă fără să spună la ce Universitate şi în ce an. Un fost coleg de-al său spune că ar fi absolvit în 1981, la Timişoara. În 1982, se angajează ca inginer la Şantierul Naval Drobeta Turnu Severin. Un an mai târziu se mută la IRUC Bucureşti. Nicolicea a mai trecut în CV şi o Facultate de Drept, la fel, fără să spună Universitatea sau anul absolvirii.

Ultrerior, întrebat de reporterii „Adevărul“ la ce Universitate şi în ce an a absolvit Facultatea de Drept, în condiţiile în care aceste date lipsesc din CV-ul său publicat pe site-ul Parlamentului, deputatul PSD Eugen Nicolicea a trecut la ameninţări: „Mă, băiatule, tu chiar nu înţelegi? Vrei să avem altfel de discuţii?“.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite