Niculae Bădălău, omul doi în PSD, nu e de acord cu excluderea lui Mihai Chirica din partid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Niculae Bădălău, preşedintele executiv al PSD, în faţă la DNA. FOTO Mediafax
Niculae Bădălău, preşedintele executiv al PSD, în faţă la DNA. FOTO Mediafax

Preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, susţine că este oportună schimbarea lui Mihai Chirica din funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei PSD Iaşi, dar nu şi excluderea sa din partid.

„Nu cred că este cazul să vorbim despre o excludere din PSD, eu nu cred că se va ajunge la asta. În schimb, ştiţi că domnul Chirica este preşedinte interimar al organizaţiei judeţene PSD Iaşi şi cred că ar fi oportună schimbarea din această funcţie. Nu poţi să ai astfel de poziţii ca preşedinte de filială, dacă nu te consulţi cu cei din conducerea centrală. Dacă se va cere un vot pe o astfel de propunere, eu cred că ar fi oportună schimbarea“, a declarat Niculae Bădălu într-un interviu acordat pentru stiripesurse.ro 

Întrebat dacă sunt probleme în PSD privind modul în care Liviu Dragnea conduce partidul, omul doi din partid a negat acest lucru. 

„La finalul săptămânii trecute, vineri şi sâmbătă, am stat cu 25-30 de preşedinţi de organizaţii de vorbă şi vreau să vă spun că nimeni nu a ridicat o astfel de problemă. Nu ştiu despre ce scindare vorbiţi. Când spuneţi scindare, eu înţeleg că se rupe partidul în două, ceea ce nu este cazul sub nicio formă“, a adăugat Bădălău. 

De asemenea, preşedintele executiv a precizat că nu există o ruptură între Guvern şi conducerea PSD, iar în actuala echipă de la Palatul VIctoria e un singur „greu“, Lia Olguţa vasilescu. „În echipa de la Guvern, în afară de Olguţa nu sunt lideri cu adevărat grei ai partidului, sunt specialişti, care vin din partid şi care fac parte din anumite organizaţii“, a completat Bădălău. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite