Nicuşor Constantinescu, atac la Ponta: Am fost sacrificat conform listei făcute de naşul tău Maior. Asta-i diferenţa dintre Mickey Mouse şi Big Hunter

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa şi baron PSD, Nicuşor Constantinescu, l-a atacat marţi seara pe Victor Ponta, spunând că din cauza lui liderii locali ai PSD au ajuns la închisoare.

„Eu nu am crezut că în România vom trăi situaţia în care oamenii merg la închisoare şi tac din gură.” -Victor Ponta,19 mai 2019. Vezi tu,Victor Viorel, asta-i diferenţa dintre Mickey Mouse şi Big Hunter!

Este nedemn pentru un politician care a contribuit direct la condamnarea liderilor locali ai partidului pe care l-a trădat să mintă, pentru a cerşi voturi. Prin grija ta directă am fost suspendat din P.S.D. în 12 iunie 2015, aşa că nu aveam cum să-ţi fac confidenţe la CEX-ul din 22 iulie 2015, cu atât mai puţin să votez! Ce am avut de spus, ţi-am spus la CEX-ul de la Sinaia, de la hotel Mara. Am fost sacrificat conform listei făcute de naşul tău Maior, sunt condamnat pentru abuz în serviciu, făcut prin Hotărâre de Consiliu Judeţean, dar sunt acelaşi: nu tac şi nu mint” a scris Nicuşor Constantinescu, pe Facebook.

După mai bine de patru ani de la prăbuşirea elicopterului SMURD în Lacul Siutghiol, magistraţii Tribunalului Constanţa l-au condamnat marţi, 7 mai, pe fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, la 4 ani de închisoare cu executare pentru abuz în serviciu. De asemenea, baronul local PSD trebuie să dea înapoi Consiliului Judeţean peste 1 milion de lei ca despăgubiri. Sentinţa nu este definitivă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite