Nicuşor Dan anunţă că s-a întâlnit cu administratorul special al ELCEN: M-am convins din nou că sistemul de termoficare e într-o situaţie foarte dificilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook / Nicuşor Dan
FOTO Facebook / Nicuşor Dan

Nicuşor Dan a anunţat că a avut marţi o întâlnire cu administratorul special al ELCEN, Claudiu Creţu pentru că a dorit să vadă concret „cum s-a lucrat în ultimii ani de zile în domeniul termoficării”. Acesta a adăugat că s-a convins din nou că sistemul de termoficare din Bucureşti este într-o situaţie dificilă şi este important să existe soluţii pentru a rezolva problemele de sistem.

„M-am întâlnit azi (marţi - n.r.) cu Claudiu Creţu, administratorul special al ELCEN, unul dintre specialiştii sistemului de termoficare al Capitalei. Am vrut să văd concret cum s-a lucrat în ultimii ani de zile în domeniul termoficării şi m-am convins din nou că sistemul de termoficare din Bucureşti e într-o situaţie foarte dificilă”, a scris Nicuşor Dan marţi pe Facebook.

Primarul ales al Capitalei a mai spus că este important „să punem împreună, cât mai repede, cele mai bune idei şi soluţii pentru rezolvarea problemelor de sistem, dar şi a urgenţelor privind apa caldă şi căldura. E un proces greu şi nu trebuie să pierdem timpul, ci să venim cu soluţii”.

Nicuşor Dan a declarat, întrebat luni la postul B1 Tv, despre situaţia apei calde şi a căldurii în sezonul rece, că mandatul său ca primar general va începe undeva pe 10 octombrie şi iarna va începe pe 15 noiembrie, deci timpul este prea scurt pentru a schimba conducte, însă îi asigură pe Bucureşteni că vor fi asiguratte stocurile pentru avarii. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite