Nicuşor Dan: Gabriela Firea este un politician care iscă conflicte cu toată lumea. Mi-e greu să cred că o să ajungă vreodată preşedintele PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicuşor Dan, candidatul susţinut de PNL şi Alianţa USR-PLUS pentru Primăria Capitalei, îl caracterizează pe principalul său rival în cursa electorală, Gabriela Firea, drept „un politician care iscă conflicte cu toată lumea” şi spune că îi vine greu să creadă că Firea va putea deveni vreodată preşedinte al PSD.

Nicuşor Dan o cataloghează pe Gabriela Firea drept „o femeie ambiţioasă”, însă susţine că aceasta „s-a izolat”, deşi a avut colegi de partid în Guvern, Parlament şi la primările sectoarelor Bucureştiului. În acest context, Dan susţine că îi vine greu să creadă că Firea va putea deveni preşedinte al PSD, deşi crede că aceasta şi-ar dori funcţia.

„Gabriela Firea este preşedintele PSD Bucureşti şi este un exponent al PSD-ului şi, dacă ne aducem aminte, din 2017 dinainte să se supere pe Liviu Dragnea, îi ridica adevărate ode despre cât de bine conduce partidul, deci doamna Firea este în PSD, este o femeie ambiţioasă, evident că, dacă ar putea, ar lua şefia PSD-ului. 

Din păcate pentru dânsa, este un politician care iscă conflicte cu toată lumea. A avut un mandat de primar în care a avut primari de sector, a avut Guvern, a avut Parlament de aceeaşi culoare politică şi s-a apucat să spună despre fiecare să spună că nu sunt în stare să o ajute şi iată că s-a izolat. Mi-e greu să cred că o să ajungă vreodată preşedintele PSD”, a afirmat Nicuşor Dan, joi seară, într-o emisiune la Realitatea Plus. 

Acesta a spus că principala sa luptă la alegerile locale programate pentru 27 septembrie este cu Gabriela Firea.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite