Nicuşor Dan, întrebat dacă va intra în PNL: Am fost invitat la şedinţă de conducerea PNL. Ce se va întâmpla în viitor, o să vedem

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul ales al Capitalei, Nicuşor Dan, a fost prezent, miercuri, la şedinţa Biroului Permanent Naţional al PNL şi, întrebat dacă va deveni membru al acestui partid, a afirmat „ce se va întâmpla în viitor, o să vedem”, precizând că a fost invitat să participe la această întâlnire şi a venit să-şi reafirme parteneriatul cu liberalii, care l-au susţinut în alegerile locale, alături de Alianţa USR-PLUS.

„Am fost invitat la şedinţă de conducerea PNL şi am venit cu plăcere pentru că este un partid care m-a susţinut puternic în aceste alegeri locale. Am venit să-mi reafirm parteneriatul cu ei. Ăsta este răspunsul pentru acest moment”, a declarat Nicuşor Dan, înainte de a intra la şedinţa BPN al PNL. 

Întrebat dacă intenţionează la un moment dat să devină membru PNL, Nicuşor Dan a răspuns: „Ce se va întâmpla în viitor, o să vedem. Pentru moment vreau să mă concentrez pe problemele pe care le are Bucureştiul şi în acest moment am venit să stau de vorbă cu partenerii mei din PNL”.

El a precizat că doreşte să se concentreze pe rezolvarea problemelor Bucureştiului. 

„S-au terminat nişte alegeri, nu au fost cele mai civilizate din ultimii ani. Din momentul ăsta doresc să mă concentrez pe rezolvarea problemelor Bucureştiului. (…) Prima problemă este să vedem situaţia bugetară, să vedem cum putem să echilibrăm pentru că pare că este foarte dificil”, a explicat primarul ales al Capitalei.

El a precizat că miercuri după-amiază va avea o întâlnire la Ministerul Finanţelor, iar în perioada următoare va merge şi la Ministerul Transporturilor, menţionând că, până nu va avea mandatul de primar în mod legal, nu doreşte să interfereze foarte mult cu activitatea Primăriei.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite