Nicuşor Dan: Nu există ruşine mai mare pentru administraţia Firea decât modul dezastruos în care a gestionat problema transportului public

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicuşor Dan, candidatul PNL-USR la Primăria Capitalei FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Nicuşor Dan, candidatul PNL-USR la Primăria Capitalei FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Nicuşor Dan, candidatul PNL-USR pentru Primăria Capitalei, o ciritcă pe Gabriela Firea pentru modul în care a gestionat problea transportului public în Bucureşti.

„Nu există ruşine mai mare pentru administraţia Firea – PSD decât MODUL DEZASTRUOS în care a gestionat problema transportului public! 8 autobuze hibrid după 4 ani la primărie nu pot acoperi bilanţul ruşinos al infrastructurii STB”, a precizat Nicuşor Dan. 

Candidatul PNL-USR a făcut un biilanţ a problemelor referitoare la transportul în comun. „Niciun tramvai n-a fost cumpărat în acest mandat. I-a luat 2 ani primarului Firea să afle că se pot accesa fonduri europene pentru aceste achiziţii, iar apoi a pierdut alţi 2 ani cu două licitaţii anulate. Licitaţia pentru 100 de autobuze electrice din fonduri europene a fost şi ea anulată. Încă o dovadă de incompetenţă administrativă. Nu s-a modernizat niciun metru de linie de tramvai. De aici rezultă deraieri constante, care pun în pericol vieţile bucureştenilor”, a completat Dan. 

De asemenea, fostul preşedinte al USR a punctat faptul că în continuare nu există benzi unici pentru autobuze şi nu se face mentenanţă corectă pe contractele vechi.

„Pe tema transportului public din Bucureşti, Gabriela Firea n-ar trebui să iasă din casă de ruşine!”, a conchis Nicuşor Dan.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite