Nicuşor Dan, replică pentru Firea: Mi-ar plăcea să-i întorc politeţea dar nu are calităţile pentru nicio funcţie publică. N-aş recomanda-o nici ca preşedinte de bloc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicusor Dan FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Nicusor Dan FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Candidatul dreptei la primăria Capitalei Nicuşor Dan a venit cu o replică pentru Gabriela Firea după ce aceasta a declarat aseară că şi l-ar dori pe Nicuşor Dan ca viceprimar. „Aş vrea să întorc politeţea Gabrielei Firea, dar nu găsesc nicio poziţie în primărie pe care să fie potrivită, nicidecum cea de viceprimar”, a afirmat candidatul dreptei.

„Aş vrea să întorc politeţea Gabrielei Firea, dar nu găsesc nicio poziţie în primărie pe care să fie potrivită, nicidecum cea de viceprimar. N-aş recomanda-o nici ca preşedinte de scară de bloc (o responsabilitate serioasă, dar mai mică decât viceprimar): s-ar plânge că n-o ajută nimeni şi ar da în judecată pe toată lumea”, a afirmat Nicuşor Dan pe Facebook.

Replica acestuia vine după ce aseară primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că şi-ar dori ca Nicuşor Dan să devină viceprimar, menţionând că ar colabora bine cu acesta. „Aş vrea să fac echipă cu domnul Dan, în calitate de viceprimar”, relata aceasta. Întrebată dacă Nicuşor Dan are calităţi, Firea susţine că: „Parţial. De aceea nici nu poate fi deocamdată primar general".

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite