Nicuşor Dan: Avem prima şansă să câştigăm patru sectoare, poate şase. Susţinătorii PNL şi USR-PLUS au peste 50%

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicusor Dan - FOTO Eduard Enea
Nicusor Dan - FOTO Eduard Enea

Candidatul dreptei la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a vorbit luni la „Adevărul Live” despre şansele candidaţilor PNL şi USR-PLUS la primăriile de sector. Acesta e de părere că la „sectoarele 1, 2, 5 şi 6 candidaţii dreptei au prima şansă”, în timp ce la sectorul 3 şi 4 există primari în funcţie care „au o susţinere publică”.

„Candidaţii PNL au prima şansă la sectoarele 5 şi 6. Nu avem sondaje pe această ipoteză pentru că negocierile abia s-au încheiat, dar fără îndoială au prima şansă. În toate sectoarele din Bucureşti susţinătorii acestor trei partide au peste 50%. La sectoarele 3 şi 4 suntem în alegeri locale şi contează personalitatea primarului. În fine, sunt nişte primari în funcţie care au o susţinere publică, trebuie să o recunoaştem şi ei au prima şansă. Dar la sectoarele 1, 2, 5 şi 6 candidaţii dreptei au prima şansă”, a explicat Nicuşoir Dan. 

Acesta a adăugat apoi că activiştii de partid vor fi foarte importanţi în această campanie electorală.

„Activiştii de partid au rolul cel mai important în această campanie, mult mai importantă decât noi care transmitem mesaje la televizor. Dacă noi cu toţii ne facem treaba şi în special activiştii, avem prima şansă să câştigăm 4 sectoare, poate 6”, a conchis Nicuşor Dan.

Interviul integral cu candidatul dreptei: Nicuşor Dan: Mi-aş fi dorit şi PMP în alianţă. Ne-am fi dus spre 60%. Nu mă lupt cu Băsescu, ci cu PSD. La casele de pariuri stau mai bine ca Firea

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite