Politică

articolul anterior articolul urmator

Nicuşor Dan, după suspendarea grevei de TMB: Sper că niciun sindicalist controlat politic nu va sfida o decizie a instanţei şi va incita în continuare la grevă

4
20 Jan 2022 18:18:31
Autor: Radu Eremia
Nicuşor Dan FOTO Inquam Photos / George Calin
Nicuşor Dan FOTO Inquam Photos / George Calin

Nicuşor Dan a anunţat, după suspendarea grevei de Tribunalul Bucureşti, că este deschis la dialog cu reprezentanţii STB, dar în acelaşi timp a avut un avertisment la adresa lui Vasile Petrariu, social-democratul care este şi lider de sindicat.

„Decizia Tribunalului Bucureşti din această după-amiază e clară: greva orchestrată politic de la STB se suspendă. E o decizie executorie, deci trebuie pusă în aplicare de urgenţă. Lucrul trebuie reluat imediat, iar mijloacele de transport să fie puse în funcţiune ca să deservească bucureştenii. Sper că nimeni – niciun lider de sindicat, niciun sindicalist controlat politic – nu va îndrăzni să sfideze o decizie a instanţei şi să incite în continuare la grevă”, a scris pe pagina sa de Facebook Nicuşor Dan. 
 
Edilul a precizat că e deschis la dialog cu persoanele nemulţumite. „Sunt în continuare deschis dialogului şi aştept să discut cu sindicalişti care reprezintă interese sindicale, nu interese politice. Până la această oră nu am primit niciun răspuns la această invitaţie de a dialoga. În acelaşi timp, însă, mijloacele de transport STB trebuie să se întoarcă pe trasee, iar transportul public de suprafaţă în Capitală trebuie să revină la normal cât mai repede”, a completat primarul general. 
 
Niculşor Dan a avut şi un avertisment pentru liderul sincaliştilor: „Pentru liderul de sindicat membru PSD, Vasile Petrariu, am un mesaj foarte clar: va avea soarta lui Ion Rădoi. Liderii sindicali care reprezintă forţe politice şi nu salariaţi, care îşi folosesc poziţiile sindicale pentru interese personale şi pentru interesele politicienilor care-i manevrează nu pot avea parte de respectul bucureştenilor”.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

Nicu_4
20.01.2022, 18:42:57

Sunt curios STB va comite infractiunea de inselaciune avand in vedere ca astazi nu a prestat servicii pe care le-a incasat in avans

+2 (2 voturi)
Mihai Medias
20.01.2022, 19:40:55

"Nicuşor Dan a anunţat, după suspendarea grevei de Tribunalul Bucureşti, că este deschis la dialog cu reprezentanţii STB, dar în acelaşi timp A AVUT un avertisment la adresa lui Vasile Petrariu, social-democratul care este şi lider de sindicat." Avertismentele SE DAU nu SE AU.

Sandel
20.01.2022, 20:33:08

Cum se strange latul in jurul Firutei, cum incep grevele!!!

mircea miricioiu
20.01.2022, 21:11:18

sper nicusorule ca ai destul sange in instalatii sa duci dosarele penale pana la capat si sa ceri masurile legale pentru cei care nu respecta hotararea..... sper.....

+1 (1 vot)
Modifică Setările