Nicuşor Dan le transmite membrilor USR şi PLUS că trebuie „să demonteze” în şase săptămâni „ceea ce o propagandă de zeci de milioane de lei a făcut în patru ani”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicuşor Dan, candidatul partidelor anti-PSD din Bucureşti FOTO FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Nicuşor Dan, candidatul partidelor anti-PSD din Bucureşti FOTO FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Candidatul susţinut de principalele partide de dreapta pentru Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, le-a transmis membrilor USR şi PLUS că vor avea principalul rol în campania pentru Primăria Capitalei, spunând că, în discuţii cu oamenii, aceştia vor trebui să „demonteze” ceea ce propaganda plătită cu „zeci de milioane de lei” a făcut în patru ani.

Invitat sâmbătă după-amiază să ia cuvântul în cadrul Congresului comun în care se votează fuziunea USR şi PLUS, Nicuşor Dan i-a asigurat pe membrii celor două formaţiuni politice că vor găsi  întotdeauna în el „un partener”. Dan le-a transmis susţinătorilor săi că vor avea principalul rol în campania pentru Primăria Capitalei.

„Urmează şase săptămâni în care rolul principal îl aveţi voi, cei care staţi în stradă. Cel puţin în cazul Bucureştiului, e vorba de a demonta în câteva săptămâni ceea ce o propagandă de zeci de milioane de lei a făcut în patru ani de zile şi asta nu se poate decât cu discuţii unu la unu” a afirmat Nicuşor Dan. 

În ceea ce priveşte politica la nivel naţional, candidatul susţinut de USR, PLUS şi PNL a amintit despre evenimente care nu trebuie uitate, cum ar fi 10 august 2018 sau Ordonanţa 13 din 2017.

„Miza alegerilor care urmează e foarte mare. Oamenii, prin structura lor, sunt fiinţe optimiste şi uită repede lucrurile, dar trebuie să nu uităm că 10 august a fost acum doi ani, că Ordonanţa 13 a fost acum trei ani şi jumătate. (...) Responsabilitatea pe care o aveţi pentru următoarele rânduri de alegeri şi după aceea pentru activitatea politică pe care aceste funcţii vi le vor da este uriaşă şi eu vă doresc să vă ridicaţi la înălţimea acestor aşteptări” le-a mai transmis Nicuşor Dan celor de la USR şi PLUS.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite