Nicuşor Dan: USR ar fi trebuit să intre la guvernare. A existat o mare aşteptare. E o diferenţă între proiecţia mea privind USR şi ce este acum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicuşor Dan, candidat la Primăria Capitalei, consideră că USR, partid pe care l-a fondat, ar fi trebuit să intre la guvernare în toamna lui 2019, după demiterea Cabinetului Dăncilă, dar a ratat momentul.

Întrebat dacă USR ar fi trebuit sau nu să intre la guvernare după demiterea Guvernului Dăncilă, fondatorul acestui partid a subliniat că ar fi fost o decizie bună, pentru că electoratul avea această aşteptare. 

„Intuitiv, dacă tot mă întrebaţi, aş zice că mai degrabă da. Principiul meu ca politician e: gesturile tale politice să urmeze ceea ce vrea publicul să faci. Imediat după căderea Guvenrului Dăncilă a existat o mare aşteptare din partea publicului de Opoziţie. 

De asemenea, candidatul susţinut de PNL, PMP şi USR Bucureşti a precizat că Uniunea Salvaţi România a ratat momentul intrării la guvernare în opinia sa 

Nu în ultimul rând, Nicuşor Dan s-a pronuţat şi asupra orientării USR spre „centru-dreapta”: „E o diferenţă între proiecţia mea privind USR şi ce este acum”. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite