Nicuşor Dan: Am vorbit cu Gorghiu şi Motreanu, au refuzat să mai facem sondaj dacă nu mă retrag

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Sever Gheorghe
Foto: Sever Gheorghe

Candidatul USB la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan a declarat, luni seară, la Realitatea TV, că s-a întâlnit în jurul orei 17.00 cu Alina Gorghiu, copreşedintele PNL, şi cu Dan Motreanu, în urma discuţiilor liberalii refuzând să meargă mai departe cu sondajul, dacă el nu anunţă că se va retrage în cazul unui rezultat nefavorabil lui şi a precizat că USB va face sondaj, pe care îl va da publicităţii joi.

Nicuşor Dan a precizat că în cadrul discuţiilor cu reprezentanţii PNL, a precizat foarte clar că nu îl va susţine sub nicio formă pe Cătălin Predoiu la Primăria Generală pentru că electoratul său ”s-a săturat de blaturile din politică”. 

Candidatul USB a precizat că PNL a refuzat să continue cu demersul de realizare a sondajului de opinie, în condiţiile în care el nu iese să spună public că îl susţine pe Cătălin Predoiu, în cazul unui rezultat defavorabil USB în această cercetare sociologică. 

El a spus că a avut discuţia la ora 17.00 şi a durat o oră. ”A fost o discuţie decentă. I-am servit cu bomboane, pentru că a fost la mine de data asta. Duminică ne-am văzut la ei”, a menţionat Nicuşor Dan, precizând că, la final, toţi au fost dezamăgiţi pentru că nu s-a ajuns la un acord. 

Nicuşor Dan a anunţat că USB va merge mai departe cu realizarea sondajului de opinie, cu atât mai mult cu cât deja s-a găsit o casă de sondare internaţională. Potrivit acestuia, sondajul va fi realizat până miercuri, iar joi va fi dat publicităţii, adăugând că va pune la dispoziţia celor de la PNL, dacă doresc, toate etapele de realizare a acestei cercetări sociologice. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite