Noi ameninţări PSD pentru Tudorel Toader: Nemulţumirea nu mi-a trecut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Iordache / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Florin Iordache / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat după votul moţiunii simple împotriva ministrului Justiţiei că încă nu i-a trecut supărarea pe Tudorel Toader şi că este în continuare nemulţumit de activitatea lui.

„Eu am spus şi la grup, am spus şi în plen nemulţumirea pe care o am eu şi probabil o au şi colegii mei este vizavi de activitatea ministrului Tudorel Toader. Nemulţumirea nu mi-a trecut. Asta nu înseamnă că am putut vota o moţiune iniţiată de colegii din PNL sau USR, pentru că erau foarte multe critici cu care nu eram de acord, de la legile justiţiei, coduri, secţia specializată. Ceea ce am cerut eu în plen la acel moment şi cer în continuare este ca domnul ministru în perioada următoare să vină cu nişte propuneri legislative normale, potrivit programului de guvernare”, a declarat Iordache după respingerea moţiunii.
 

Întrebat ce va face PSD după ce expiră termenul pe care i l-a dat lui Toader pentru adoptarea unor ordonanţe de urgenţă pe justiţie, Florin iordache a replicat: „Aşteptăm să expire termenul şi poate domnul ministru, cu acele ordonanţe pe care le are pregătite, va ieşi în şedinţa de Guvern”.

Camera Deputaţilor a repins, miercuri, moţiunea simplă a Opoziţiei împotriva ministrului Justiţiei Tudorel Toader, după ce PSD a amânat de două ori votul moţiunii, încercând să-l forţeze pe Toader să vină cu trei ordonanţe de urgenţă. Din cele 281 de voturi, 126 au fost pentru, 148 împotrivă şi 2 abţineri.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite