Noi mutări în PNL. Bujduveanu, ales liderul consilierilor generali liberali din Primăria Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Tineretului Naţional Liberal Bucureşti, Stelian Bujduveanu, a fost ales liderul consilierilor generali liberali la Primăria Capitalei. PNL are opt consilieri în această structiră.

„Le mulţumesc colegilor din PNL Bucureşti pentru votul de încredere! Continuăm să scoatem la lumină neregulile din Primăria Municipiului Bucureşti, chiar şi atunci când suntem supuşi presiunilor Puterii. Avem nevoie astăzi, mai mult ca oricând, de transparenţă în instituţiile publice, pentru că transparenţa ne obligă să fim chibzuiţi în administrarea banilor publici! Grupul PNL va lupta pentru a reda Bucureştiul, bucureştenilor!”, a declarat Stelian Bujduveanu, după alegerea sa, potrivit unui comunicat de presă remis Adevărul.

Bujduveanu a fost felicitat şi de liderul TNL, Mara Mareş. „În numele TNL România, îi urez mult succes colegului nostru, pe care îl felicităm pentru integritate, anduranţă şi perseverenţă. Reuşita ta ne inspiră pe toţi. Te asigurăm de întregul nostru sprijin. Prin promovarea lui Stelian, Partidul Naţional Liberal confirmă respectarea promisiunii sale de a promova oameni tineri şi cu o bună reputaţie, în funcţii ce implică luarea de decizii şi asumarea de responsabilităţi. Cu paşi mici, dar siguri, Generaţia Altfel va aduce un suflu nou în politica românească.”, a declarat deputatul Mara Mareş.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite