Politică

articolul anterior articolul urmator

Noi victime ale persecuţiei politice

100
8 Aug 2016 10:12:29
Andrei Pleşu

100 Comentarii

Nicholas Kazan
8.08.2016, 10:22:09

Maestre, venind vorba de carevasăzică, și furiile politicului, am și eu o întrebare. De ce nu vă plac castraveții?

-24 (46 voturi)
Lupan Mircea Adrian
8.08.2016, 10:29:58

Comedia incurcaturilor. In incalceala balcanica a intrigilor politice si in absenta onoarei, fruntasii nostri vor incepe sa spuna tot la DNA. Pe rand. D-na sa traiasca!

+5 (7 voturi)
Amar
8.08.2016, 10:31:19

E o moda veche, de la lovitura de stat incoace, ca orice politician care este invitat de DNA sa dea cu sbsmnatul pentru potlogarii, hotii de toate dimensiunile, sa acuze ca totul e politic, este foarte simplu asa, si mai mult, ei, sunt astfel transformati automat si in martiri.

+6 (16 voturi)
Taunul 77
8.08.2016, 10:33:20

Acest curent anti-Justitie a fost cultivat si propagat intens in randul populimii de catre televiziunile si ziarele unor gangsteri ce aveau probleme in domeniu: Antena 3 a Varanului al Batran, unde prestau voiosi varaneii Gadea, Badea Ciuvica sau Ciutacu, Realitatea tv a lui SOV unde prestau alde Dinescu sau Stelica Contracost Tanase, Ramaru Tv lui Ghita cu Andreea Cretulescu si, mai nou B1 si Evenimetul zilei, de cand magistratii au inceput sa ia la intrebari si sa condamne si insi din anturajul Matrozului (fratiorul Mircea sau favorita Nutzy) cu Ion Cristoiu cap de coloana, autorul celebrei sintagme „Binomul SRI-DNA”si cine se mai nimerea. Toti acesti lefegii au indus multimii ideea ca lupta anti-coruptie nu e decat un instrument de reglare de conturi de catre diverse bande de gangsteri politici in stradania lor de a acapara Puterea si Banii iubitei tarisoare Romanica. Si ideea a prins la categoriile raspandite de diversi pomanagii. Carora astia trimisi de magistrati pe la Cremenal sau pe la Bulau, in principal Inculpatul Viorel sau Nesimteanu de la Senat „le-au dat”. Adica le-au cumparat sustinerea cu bani de la Buget. Si cum fibra morala a lor e ghidata de sintagma patentata de CTP „nu conteaza ca fura, daca imi da si mie”, nici nu a fost prea dificil lucrul asta. Nu are importanta ca ceea ce „au dat”, au fost banii de investitii in proiecte majore pentru tara (autostrazi, cai ferate, canalizarea satelor, gropi ecologice de depozitare a deseurilor etc.). Daca ghiolbanii au avut sa-si cumpere cinci mici si doua pet-uri de bere in plus, astia sunt buni in continuare.

+9 (21 voturi)
Vasilica T.
8.08.2016, 10:42:15

Dl Andrei R.Plesu dati-mi voie sa ridic o problema pe care dv o ocoliti ,evident,cu buna stiinta ! Facem un studiu de caz;nu voi ridica problema cum de membrii ai familiei dv au luat doctoratele la Budapesta,la universitatea lui Soros ci de o chestiune care o intalniti an de an!Ca profesor,de o anumita varsta,aveti studenti la Scoala doctorala de la UB si,conf contractului urmariti buna intocmire a tezelor de doctorat ! La final faceti epistola in care studentului este corespunzator,ba chiar ii faceti un laudatio!,pt titlul de doctor in stiinte,oricare ar fi ele! Si ,in final, rev NATURE de ex primeste spre stiinta un material prin care iute-iute arata ca lucrarea apreciata de dv este plagiata! Cine suporta consecintele-studentul care a intocmit exact cum l-ati instruiti si care obtine titlul sau dv care l-ati indrumat sa faca asa si asa! Va multumesc!

-3 (21 voturi)