Politică

articolul anterior articolul urmator

Norica Nicolai: Avem o clasă politică ce are mari probleme

0
15 Sep 2012 02:01:13
Autor: adevarul
Norica Nicolai
Norica Nicolai

Europarlametarul liberal Norica Nicolai a declarat, vineri seara, că a fost profund deranjată de declaraţiille președintelui Lituaniei, Dalia Grybauskaite.

Preşedintele Lituaniei a criticat dur România, în faţa lui Băsescu, spunând că nu vom intra în Schengen, dacă nu dăm dovadă de maturitate.

Dalia Grybauskaite a declarat, miercuri, la Bucureşti, că instabilitatea politică din România se reflectă în capacitatea ţării de a performa în UE, dând ca exemplu absorbţia scăzută a fondurilor europene.

Norica Nicolai consideră că preşedintele Lituaniei merita o replică din partea liderilor noştri politici.

"Avem o clasă politică ce are mari probleme(...). Pe mine m-a deranjat foarte tare reacţia doamnei Dalia Grybauskaite pentru că Lituania este de 2-3 ori mai mică decât cei care l-au votat pe Traian Băsescu să plece. Lituania a avut multe probleme şi dacă vine doamna ....cu aroganţă de Bruxelles, preşedintele ar fi trebuit să dea o replică", a spus Norica Nicolai.

"Nu a primit nicio replică şi asta înseamnă că am acceptat noi o palmă pe obrazul nostru. Ar fi trebuit ca doamna preşedinte să primească o replică. Chiar şi diplomatic, lucrurile astea nu se fac. Există o limită de decenţă în abordarea relaţiei dintre state. Doamna a depăşit-o categoric", a mai spus europarlamentarul liberal Norica Nicolai, la Antena 3.


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările