Politică

articolul anterior articolul urmator

Norica Nicolai, după ce l-a criticat pe Guy Verhofstadt, despre reacţia lui Cristian Ghinea: „Slugărnicie în stare pură“

6
24 May 2019 09:01:36
Autor: News.ro
Norica Nicolai, europarlamentar ALDE
Norica Nicolai, europarlamentar ALDE

Europarlamentarul Norica Nicolai afirmă că, văzând cum criticilor sale la adresa lui Guy Verhofstadt le-a răspuns, „prompt şi slugarnic“, Cristian Ghinea, şi-a amintit replici din piesa „Sfântul Mitică Blajinul“, care arătau „slugărnicie în stare pură“.

Europarlamentarul Norica Nicolai afirmă că, văzând cum criticilor sale la adresa lui Guy Verhofstadt le-a răspuns, „prompt şi slugarnic“, Cristian Ghinea, şi-a amintit replici din piesa „Sfântul Mitică Blajinul“, care arătau „slugărnicie în stare pură“.     

Europarlamentarul ALDE spune că şi-a amintit această replică atunci când a văzut răspunsul dat de Cristian Ghinea (USR) scrisorii pe care ea i-a adresat-o liderului Grupului ALDE din Parlamentul European Guy Verhofstadt, pe tema participării acestuia la mitingul eletoral pe care Alianţa 2020 USR Plus îl organizează vineri în Capitală.

Europarlamentarul Norica Nicolai i-a scris liderului ALDE din Parlamentul European Guy Verhofstadt în legătură cu participarea acestuia la mitingul Alianţei 2020 USR PLUS, spunându-i că întreaga listă a celor pe care plănuieşte să-i susţină „geme de odrasle sau discipoli ai poliţiei politice comunist, iar aşchia nu sare departe de trunchi“.      

„Se aude un schelălăit isteric de la tomberonul politicii. Este o doamnă care era procuror comunist şi băga un om nevinovat la puşcărie pe vremea când noi, majoritatea candidaţilor USR PLUS la europarlamentare, eram la liceu. Este doamna aceea care slugăreşte cu ardoare prin studiourile televiziunii unui turnător la Securitate iar acum are şef de partid fiul unui alt turnător la Securitate“, a replicat Cristian Ghinea pe pagina sa de Facebook.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

6 Comentarii

Ionel Marcu
24.05.2019, 09:19:23

Între „slugărnicia” față de UE și slugărnicia față de clica penalilor ce e mai grav? Cum pierde țara, plasându-ne de partea UE sau de partea mafiei penale?! Cum o va întoarce Oroarea Nicolai după dispariția lui Dragnea și a monstruoasei coaliții PSD-ALDE-UDMR și eventual, după încă 2-3 ani de uitare, după alierea ALDE cu actuala opoziție?

+5 (5 voturi)
🖕
24.05.2019, 09:21:22

Scrisoarea ne-doamnei poartă antetul și ștampila postului tv al securistului?

+5 (5 voturi)
Un cititor
24.05.2019, 09:28:11

...dar replica pe care a primit-o cand si-a introdus nepoata in parlament, (ca la aprozar sa voteze in locul ei -ea fiind jurist), nu si-o aminteste ?! Doar critici si fum gratuit face aceasta batranica ! Am vazut cu ce maruntisuri se ocupa in UE ! Cu cormoranii lui DAEA ! Muuult prea putin, aport pt inganfarea de care da dovada ! Sa-i mai lase pe tineri ! O pensie cred ca s-ar cuveni - ar avea un purcoi de bani, si nu ne-ar mai sufoca ! A ramas intepenita le nivelul anilor 70, ajunge ! E randul celor cu viziune si idei moderne !

+3 (3 voturi)
Sorin Barbul
24.05.2019, 09:33:27

Norica Nicolai e un gunoi.

+2 (2 voturi)
Conu Istrate
24.05.2019, 09:46:58

Cei care se aliaza cu gunoaiele, ce altceva pot fi?

+2 (2 voturi)

Vezi toate comentariile (6)