Noua conducere a Societăţii R0mâne de Radiodifuziune, audiată astăzi de comisiile Parlamentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu Miculescu va rămâne în fruntea RAdioului public
Ovidiu Miculescu va rămâne în fruntea RAdioului public

Comisiile pentru cultură şi media din Senat şi din Camera Deputaţilor se vor reuni astăzi, în şedinţă comună, pentru a-i audia pe viitorii membri din conducerea Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR). Ovidiu Miculescu va fi susţinut de PSD pentru un nou post de director al SRR, potrivit unor surse politce.

De la ora 12.00, comisiile de cultură şi media ale Parlamentului vor audia candidaţii propuşi pentru noul Consiliu de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune.

Actualul preşedinte - director general al Radioului public, Ovidiu Miculescu, va fi susţinut de către PSD pentru un nou mandat în Consiliu de Administraţie, tot pentru această funcţie, au precizat, luni, pentru Mediafax, surse politice.

Plenul Camerei Deputaţilor şi cel al Senatului se vor reuni în următoarea perioadă pentru a numi un nou Consiliu de Administraţie al SRR. În prezent, Consiliul de Administraţie al Radioului Public este format din: Ovidiu Miculescu (preşedinte-director general al SRR), Demeter Andras, Doina Tănase, Mihai Voicu, Mirela Ioana Fugaru, Ileana Savu, Ducu Bertzi, Ana Florea, Adelina Rădulescu, Maria Ţoghină, Adrian Moise şi Bogdan Hossu (ultimii doi din partea salariaţilor SRR).

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite