articolul anterior articolul urmator

Nu trece moţiunea de cenzură. Speranţele sunt în altă parte

57
13 Jun 2019 09:32:59
Ştefan Vlaston

57 Comentarii

produs
13.06.2019, 09:50:58

Nu trece Motiunea !? Am Infraaaant !

-8 (12 voturi)
Vanatorul/d.c.
13.06.2019, 10:46:01

Sa lasam azi la o parte faptul ca propaganda iohannista, tot ce face de vreo 2 ani e sa-și minta fanii fara pic de jena si se umple de ridicol cu tot felul de profetii care nu se intampla niciodata..! Haideti sa discutam un pic despre ”orbecăiala”, despre lipsa oricarei viziuni ”programatice” si ”etapizare”, despre amatorismul ”analizelor” si despre predictii ”la plesneala”, care, toate la un loc, aratau ca practic, nici macar ei propagandististii iohannisti nu stiu ce vor, si ca nici n-ar sti cum sa obtina in caz ca totusi ar sti ce vor..! In pofida oricarei logici, a realitatii din teren, a legislatiei si a Constituitiei, au sustinut in mod repetat, sus si tare, dând de 2 bani speranta tuturor babuinizatilor propagandei iohannist-limberale, ca mafiotii pesedisti sunt terminati, si ca imediat dupa alegerile parlamentare si referendum, pesedistii vor fi alungati de la guvernare, puterea urmand a fiind luata de ”opozitie”..! Au sustinut aiurelile astea luni de-a randul desi, o multime de oameni intregi la minte si cu ea la purtator, demonstrau cu argumente clare si irefutabile ca intr-o tara democratica, cu legi si Constitutie, alegerile pentru europarlamentare si referendumul consultativ pentru Justitie nu pot avea niciun efect in planul vietii politco-sociale interne, in niciun caz unul imediat, chiar daca cel mai penal si mai mincinos politician al Romaniei, Klaus Iohannis, incerca si el sa prostesca populatia tarii (a carei presedisnte este) cu o aberatie propagandistica intalnita doar la maoistii afectati de ramolisment, afirmand ca, ”Daca românii vor veni la vot si vor spune ca nu sunt de acord cu PSD, atunci noi avem un mandat sa actionam. Imediat, a doua zi!”, lasand astfel sa inteleaga ca are deja deja un plan pentru alungarea mafiei pesediste de la guvernare si aducerea in locul ei mafiei peneliste, careia ii zice tandru ”partidul meu”. Iohannis s-a dovedit a fi cu ”profetia” asta nu numai cel mai mincinos politician, ci si cel mai prost pregatit propagandist al taberei mafiote pe care ”o conduce”, ca sa nu mai spunem ca luand ”de bune” aberatiile lui o gramada de propagandisti iohannisti au repetat si ei aceleasi aiureli, iar acuma, dupa ce a trecut o gramada de timp de la eurparlamentare si referendum fara sa se schimbe nimic, bietii de ei nu stiu pe unde ”sa mai scoata camasa”..! Asa ca au luat-o de la inceput , facând ceea ce stiu ei cel mai bine: analize si predictii ”la pleseneala”, oferind in continuare de 2 bani speranta atat fanilor lor, cat si celor care inca nu au aflat ca: Dragnea si Iohannis sunt Doi escroci cu par carunt, Tot ”o apa si-un pamant”, Amandoi fiind slugariti Doar de lepre si tampiti, De snapani si iporiti, De corupti si paraziti..! PSD si PNL Aceeasi mizerie..!

-6 (14 voturi)
Mircea Lupan
13.06.2019, 10:55:04

"PSD-ALDE să-şi ducă crucea până la capăt, să gestioneze politica economică pe care au generat-o. Nu să vină altcineva să plătească oalele deja sparte, să-şi asume imposibilul, refacerea echilibrelor macroeconomice distruse. Să demonstreze că va aduce lapte şi miere cetăţenilor acum, când sacul bugetar se goleşte accelerat. Iar populaţia va înţelege şi mai bine diferenţa între adevăr şi mincinoşii care promit câte în lună şi stele, ca până la urma realitatea economică să le dea planurile peste cap." De fapt aceasta este linia politica a Aliantei 2020 USR - PLUS si mi se pare normala. Opozitia parlamentara trebuie sa vegheze asupra derapajelor guvernului si parlamentarilor PSD - ALDE si sa le impiedice. Societatea civila si populatia trebuie de asemenea sa reactioneze la abuzurie administratiei publice locale prin initiative cetatenesti si prin manifestatii de protest. Trebuie mentinuta presiunea asupra puterii actuale si reprimata golania ei. Nu poti face compromisuri cu lichelele.

+6 (6 voturi)
Stefan din Nord
13.06.2019, 11:10:53

Cum? Nu sunteti victoriosilor capabili sa daramati un guvern al unei coalitii de partide infrante ,facute una cu pamantul la alegeri si cu liderul lor Dragnea incarcerat ? Asta spune totul despre putirnta voastra de nevolnici . Latrai de doi bani ,numai gura de ei . Adica prostovanii aia ce au stat la cozi jumatate de zi sa voteze pe 26 mai impotriva PSD -ALDE au votat si s-au sacrificat degeaba ? PENTRU CA PSD-ALDE SA GUVERNEZE PANA LA CAPAT INCA UN AN SI JUMATATE ?

-4 (6 voturi)
Popa Razvan
13.06.2019, 11:12:14

Bun, domnule Vlaston, dar mai exista o posibilitate: PSD+ALDE continua sa ia bani cu imprumut, indiferent de dobanda! Ce facem in acel moment? Ce facem daca apare o oferta financiara in scena de genul celor care se fac si s-au mai facut: Moscova ne ofera un imprumut atractiv, pe termen lung. Au facut-o si in alte tari, repet! Credeti ca o vor refuza? Ce facem daca intra in scena Banca Internationala care tocmai a fost mutata la Budapesta dar care e tot creatie ruseasca in continuare? Daca ne cer sa garantam cu aur, caci acum il avem, nu-i asa (?), iar Teodorovici, in inconstienta lui crasa (daca nu chiar direct interesata) semneaza in numele tuturor romanilor? Spuneti-mi, domnule Vlaston ori stimati cititori, ce va face populatia Romaniei daca actualul guvern reuseste sa-si obtina resursele de finantare de care are nevoie ca sa poata continua demagogia fara de sfarsit? Acum, in aceste momente cand viitorul si sansa supravietuirii acestor partide absolut infecte se joaca pe ultima carte, riscurile sunt cele mai mari cu putinta. Pentru ca nimic altceva nu-i mai salveaza decat mersul inainte, la viteza maxima!

+3 (3 voturi)