Numărul doi în PSD, despre solicitarea demisiei lui Grindeanu: Eu nu am auzit lucrul acesta, poate eram ieşit din sală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău. FOTO Marian Iliescu
Preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău. FOTO Marian Iliescu

Preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a declarat marţi că nu a auzit că i-ar fi cerut cineva demisia premierului Sorin Grindeanu luni seară, adăugând că sunt nerealizări în ceea ce priveşte programul de guvernare la Finanţe, Transporturi şi Agricultură.

„Aseară (luni seară — n.r.) a fost o discuţie, exact o analiză pe programul de guvernare, cu premierul, foarte constructivă", a spus Bădălău, la Palatul Parlamentului.

Întrebat dacă i-a cerut cineva demisia premierului luni seară, el a spus că nu a auzit acest lucru. „Eu nu am auzit lucrul ăsta, poate eram ieşit din sală“, a declarat Bădălău.

Întrebat la ce ministere sunt probleme, el a răspuns că la Finanţe, Transporturi, Agricultură. „Discutând pe programul de guvernare sunt într-adevăr nerealizări, suntem cu destule probleme ieşite din grafic, sunt extrem de multe ... La Finanţe, Agricultură, Transporturi", a completat numărul doi în PSD.  

Sevil Shhaideh (Dezvoltare), Lia Olguta Vasilescu (Muncă), Carmen Dan (Interne), Petre Daea (Agricultură) şi Mircea Dobre (Turism) sunt singurii miniştri din Guvernul Grindeanu care au trecut evaluarea lui Liviu Dragnea, au declarat pentru "Adevărul" surse din PSD. Dragnea i-a cerut demisia lui Sorin Grindeanu, însă premierul l-a refuzat.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite