articolul anterior articolul urmator

O activare şi mai multe învăţăminte

7
13 Sep 2018 10:01:36
Adrian Niţă

7 Comentarii

dorin valeriu domuta
13.09.2018, 16:03:00

Am vazut/citit mai multe comentarii generale asupra acestui subiect facute de catre diversi "specialisti". Din respect pentru publicul larg doritor a fi informat ar fi trebuit publicat un rezumat macar cu principalele acuze aduse Ungariei si argumentele invocate. Am inteles ca n-ar fi vorba doar despre problema imigrantilor, ar mai fi si alte motive, nimeni nu ni le spune. Domnule Nita, oare nu asa cumva ar fi trebuit sa inceapa articolul ? Nu cu acuze, cu nume de persoane ci cu un rezumat al Raportului, cu punctele invocate, cu reprosurile concrete aduse guvernului maghiar. Am urmarit in rezumat, fara sa inteleg mare lucru, e drept, discursul Dlui Viktor Orban. Parea, cel putin dupa gestica si intensitate (non verbal deci) argumentat, vehement chiar, incercand sa fie convingator. Peste o luna va fi chemata si Dna Dancila in fata aceleiasi instante ...

-1 (1 vot)
Cornelius
13.09.2018, 17:42:39

Masura luata impotriva Ungariei este o simpla gesticulare. Ca sa aiba valoare, TOATE tarile Europei Comunitare ar trebui sa voteze "pentru" ceeace nu se va intampla, spre disperarea Dnei Merkel si a Dlui Macron.

-1 (1 vot)
vasile turcu
13.09.2018, 20:49:51

Domnule Adrian Niță, Dumneavoastră sunteți orbit de demagogie și n-aveți cum să vedeți că, nimic nu se confirmă din acele nereguli imputate Ungariei?

-2 (2 voturi)
Marcel Panciu
14.09.2018, 11:02:30

Înainte de a-i acuza pe Renate și pe Traian că n-au votat „cum trebuie”, poate ar fi cazul să ne explicați mai bine pentru ce a fost crucificată Ungaria? Am căutat pe toată întinderea cea aridă a expunerii dvs. o imputațiune bazată pe fapte concrete. N-am găsit decît aluzii vagi la nu știu ce „limite ale respectului pentru valorile europene”, „abateri de la democrație” care chipurile s-ar „vedea din avion” și alte astfel de aberațiuni fără temei. În atari condiții, e și normal că două dintre conștiințele cu adevărat liberale ale Parlamentului European s-au opus acestui simulacru de proces ce amintește de perioada stalinistă. Cei care se proclamă liberali ar trebui să fie preocupați de ingerințele nepermise ale unei structuri tot mai tiranice în treburile statelor naționale, nu de faptul că aceste state își exercită, poate pe alocuri abuziv, suveranitatea. V-a cam ieșit din vocabular acest cuvînt, domnule Niță, dacă-l veți fi avut vreodată. Apelați cu încredere la Renate și la Traian să vi-l silabisească spre readucere aminte.

-1 (3 voturi)
cooper sheldon
14.09.2018, 12:15:23

Cineva, undeva, puneti-i va rog pe o lista la parlamentarele europeene ca oamenii sunt disperati, nici nu mai conteaza poate chiar la Jobbik.

-1 (1 vot)