Politică

articolul anterior articolul urmator

O întrebare pentru referendum

23
16 Feb 2017 17:34:46
Mihnea Dumitru
Foto: Sorana Borhină
Foto: Sorana Borhină

23 Comentarii

Radu Mircea
16.02.2017, 17:44:47

# Fiindca am prieten pisic , ma opun categoric ruperii pisicii , ba v-as indemna sa incercati sa-l rupeti pe Vinator/d.c. , tot un prieten de-al meu , care este tigrul acestui forum , ma rog , tot felina si el da' mult mai fioroasa . Dar fiindca veni vorba de intrebari referendale , hai sa va sugerez si eu una : '''' Sunteti de acord ca un condamnat sau anchetat penal sa ocupe vreo functie publica ??? '''' Daca vom raspunde majoritar DA , am inbulinat-o . Dar eu sper ca NU este raspunsul oricarui om cinstit .

+5 (5 voturi)
Petre67
16.02.2017, 18:12:52

Domnul Mihnea , imi esti drag rau ! Si poza dumitale da bine cu pisica. Dar lasind gluma d-oparte vezi cum ti-a pus-o la fileu amigo Radu ? Ia aminte : asta da e buna intrebare!!!

Targeted Inndividual
16.02.2017, 18:22:30

Ce animale, ma dor soldurile de abia pot sa merg. Au facut din mine un om cu articulatii de optzeci de ani.

Pribeagul Ro
16.02.2017, 18:46:33

Sa nu ne jucam de-a referendumul. Pornind de la constatarea ca: Toti aceia, alesi sau nu, care au jefuit si jefuiesc bugetul de stat, tara si bogatiile ei sunt niste porci. La fel si pe alesii nostri care au asistat/asista pasivi la jaful inimaginabil facut in Romania, de parca n-ar fi, ca alesi, prima lor sarcina sa asigura un climat de normalitate, ordine si decenta in societatea romaneasca. Si acesti porci trebuie tratati de opinia publica direct, dupa cum merita si sunt, adica ca niste porci. Trebuie ca oamenii onesti si media onesta, toti!, cind ii intilnesc se le spuna in fata: porcilor! Este sigur si mersul treburilor o dovedeste ca menajindu-i, cocolosindu-i si tot alegindu-i nu ne mai facem bine in vecii vecilor si, cu ei!, vom ramine mereu cum si unde suntem si azi, adica la coada Europei si saracii ei. Referendumul trebuie sa asigure masuri si forte capabile sa faca ca jaful tarii sa inceteze, adica porcii sa ajunga la cotet, mai précis in inchisoare, sa nu mai poat jefui tara. Ca urmare, intrebarile Referendumului trebuie sa fie: Sunteti de accord ca coruptia existenta este principal amenintare la adresa securitatii tarii? Sunteti de accord fortele de securitate ale tarii sa fie angajate in lupta pentru combatrea coruptiei? Odata avut raspunsul la aceste intrebari, care nu ma indoiesc ca va fi “Da”, factorii responsabili, Executiv si Legislativ sa nu-si mai bata joc de suveranitatea poporului si sa puna in practica rapid si corect rezultatele Referendumului.

Ovidiu Stoica
16.02.2017, 19:34:37

Discursul politic e blocat in subiectul "coruptie" in detrimentul oricarui alt subiect de ani de zile. Dezbaterile pe tema coruptiei monopolizeaza agenda publica. Nu cred ca mai contribuie, dimpotriva paraziteaza si impedica aparitia si consolidarea altor teme de interes national care sa ofere o orientare valorica societatii si care astfel sa influenteze politicul.