articolul anterior articolul urmator

O lecţie de social democraţie pentru Liviu Dragnea

53
13 Sep 2017 12:34:53
Vlad Viski

53 Comentarii

pathfinder
13.09.2017, 12:55:39

1. "A învrăjbi un grup social împotriva altuia în numele unor câştiguri electorale trădează orice principiu social democrat." Homosexualii sunt grup "social"? 2. "A folosi instituţii care deţin puterea pentru a oprima un grup vulnerabil reprezintă o trădare similară." Despre ce "oprimare" vorbim? Sunteti "vulnerabili"? 3. "Apărarea drepturilor omului reprezintă o altă obligaţie pentru orice social democrat." Citeste declaratia drepturilor omului. Nu exista dreptul la casatorie intre parteneri de acelasi sex. 4. "iar acest proces electoral are două mize, pe de o parte statutul minorităţilor sexuale şi de gen în societate" Nu exista in legislatia Romaniei "minoritati sexuale sau de gen". P.S. Mie chiar nu-mi place Dragnea, dar voi merge la referendum.

+7 (13 voturi)
Harry Porter
13.09.2017, 13:49:22

Fake Family sunt la fel de daunatoare ca Fake News. Toate cele insirate din statutul Psd se subordoneaza primului principiu, acela de a castiga alegerile. Nu o poti face contra dorintei declarata legitima si constitutionala de Ccr a votantilor si atunci raman niste simple mazgalituri pe hartie. Ce se intampla acuma in Australia dovedeste ca romanii nu s-au inselat, dupa ce au obtinut uniune civila, lgbt au fortat casatoriile si adoptiile, plangandu-se ca procesul legislativ este prea lent. Ceea ce i-a infuriat pe australieni, vor avea si ei referendum. Ati reusit sa falsificati toata realitatea cu care ati venit in contact, ati deturnat curcubeul, termenul mozaic(q), notiunile de minoritati, drepturi fundamentale, familie, democratie, etc.Vom cadea sub aceleasi daramaturi, povestile voastre despre toleranta sunt fictiune. Si nu puteti nici sa faceti pasul inapoi, caci orice imparatie care lucreaza impotriva ei se va dezbina, cum ar pati si psd daca nu ar mai tolera hotia si impostura. Ne vedem la revolutie, adica la referendum :)!

+5 (11 voturi)
pathfinder
13.09.2017, 13:00:46

"luând în calcul inegalităţile cu care ne naştem" AHA! Deoadata nu mai este vorba de "orientare sexuala" ci e innascuta treaba. Adicatelea n-are leac! Deoadata, asa.... hi hi hi hi hi Mai baieti mai...

+2 (8 voturi)
pathfinder
13.09.2017, 13:11:49

Carevasazica a inceput sa va fie frica de referendum?

+1 (7 voturi)
Mircea Nistor
13.09.2017, 14:07:19

Da` cine a zis că Liviu Dragnea este social-democrat veritabil ?! El este fripturist, este"liber-schimbist"( de partide şi doctrine, îmbrăcate şi schimbate ca pe o haină...) Singurul lucru care se poate spune sigur despre el este că îmbrăţişează fără rezerve orice cauză aduce indirect voturi ulterioare . Altminteri singura "calitate " comună tuturor politicienilor,indiferent de " doctrină " . Acest referendum, nu va fi decît o sursă suplimentară ( a câta oară ?! ) de divizare a electoratului . Venit tocmai la ţanc pentru a acoperi cu zgomote de pocnitoare de Crăciun, alte probleme care cînd o să pleznească, pre mulţi o să-i "popească " : deficitul bugetar, devalorizarea leului, creşterea necontrolată a preţurilor la energie, carburanţi, utilităţi....Ţara arde şi babele senile din Parlament s-au găsit să-şi arate "virtuţile" civice, încălecând pe gloaba deşelată deja a referendumului despre familia "tradiţională"...Vorba potăii din cântecelul lui "Taxi" : " Vă rog,/ Castraţi-mă, castraţi- mă,/Sau mai bine , dacă vreţi, eutanasiaţi-mă,/ Căci pentru voi, singura problemă,/ E clar,/Sunt eu ! câinele comunitar ."

0 (8 voturi)