O nouă demisie din grupul parlamentar PNL. Deputatul George Ionescu îi calcă pe urme lui Orban

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Ionescu FOTP: Facebook
George Ionescu FOTP: Facebook

Deputatul liberal de Prahova George Ionescu, fost secretar general al partidului şi unul dintre oamenii de încredere ai lui Orban, a anunţat că va demisiona din grupul parlamentar al PNL.

Liberalul George Ionescu şi-a anunţat joi plecarea din grupul parlamentar al PNL, spunând că este alături de Ludovic Orban. Deputatul a precizat că va rămâne în continuare membru al partidului.

„Sunt alături de Ludovic Orban şi am mare încredere în cesta că poate construi un proiect pentru români”, şi-a justificat George Ionescu decizia, conform News.ro.

Demisii în lanţ din grupurile parlamentare PNL 

Demisiile din grupurile parlamentare ale PNL se ţin lanţ după plecarea lui Ludovic Orban din grupul de la Camera Deputaţilor. Printre liberalii care şi-au anunţat plecarea se numără şi fostul putător de cuvânt al PNL, Ionel Dancă.

Dancă a explicat marţi că este un „gest de protest” faţă de noua conducere a PNL. Tot marţi şi-a anunţat demisia din grupul parlamentar al PNL şi deputatul Constantin Şovăială. Liberalul a scris pe Facebook că gestul său şi „al altor colegi de a pleca din Grupul parlamentar al PNL trebuie sa fie  un semnal puternic pentru conducerea partidului”. 

În urma demisiei lui Ludovic Orban din grupul parlamentar al PNL de la Cameră, au mai demisionat din grupurile parlamentare ale PNL deputaţii Alexandru Kocsis şi Ion Ştefan şi senatorul Iosif Florean. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite