Politică

articolul anterior articolul urmator

O fi de la paşaportul diplomatic?

16
6 Feb 2019 14:21:22
Remus Pricopie
FOTO Mediafax / Alexandru Dobre
FOTO Mediafax / Alexandru Dobre

PSD Teleorman, noul purtător de cuvânt, pe probleme de relaţii internaţionale, al domnului Liviu Dragnea, ne anunţă că Preşedintele PSD „dă o nouă lovitură pe plan internaţional.

Liderul social-democrat a fost invitat la cea de-a 67-a ediţie a Micului Dejun cu Rugăciune Naţională, care va avea loc pe 7 februarie, la Washington. La acest eveniment va fi prezent şi Preşedintele SUA Donald Trump, iar Liviu Dragnea va fi oaspetele liderului de la Casa Albă, în perioada 5-8 februarie.“

Se ridică o serie de întrebări:

1. Care este „noua lovitură“? Până acum, palmaresul internaţional al domnului Liviu Dragnea este pavat cu rateuri: vedem zilnic presa internaţională; ştim că nimeni nu-l primeşte prin străinătate, în vizite bilaterale; modul în care este catalogat – în discuţiile formale sau informale – de către oficialii străini este cunoscut. Prin urmare, „loviturile“ pe care Preşedintele Camerei Deputaţilor le dă pe plan internaţional sunt toate împotriva românilor şi a României.

2. De ce anunţi public că urmează să te întâlneşti cu / sau să fii primit de / Donald Trump, când acest lucru nu este confirmat de MAE din România sau de Departamentul de Stat din SUA?

3. De ce anunţi că urmează să participi la un eveniment în SUA fără să precizezi că eşti unul dintre cei aproximativ 5.000 de invitaţi din întreaga lume, printre care şi alţi români – de exemplu Victor Ponta, care este deja acolo?

4. De ce faci public un subiect, pentru ca apoi să-l îngropi singur, anunţând „pe surse“ că rămâi în ţară, ca să te ocupi de Bugetul 2019, subiect de care, de fapt, ar trebui să se ocupe Prim-ministrul României?

Să fie oare paşaportul diplomatic răspunsul la toate aceste întrebări? Nu este exclus ca domnul Liviu Dragnea să fi descoperit, pe ultima sută de metri, că paşaportul diplomatic nu-ţi oferă protecţie chiar pentru orice.

Cu siguranţă o să aflăm adevărul cât de curând, inclusiv de ce anunţi că pleci undeva unde nu pleci şi de ce sugerezi că ai fost invitat de cineva care, în realitate, nu te-a invitat.

Citiţi continuarea aici

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

16 Comentarii

Nirolf
6.02.2019, 14:54:04

Abilitate . Oricat ar huli detractorii domnului Liviu Dragnea nu pot nega evidenta : este un politician abil . S-a invartit si-a obtinut o masa pe gratis . Mai ales ca va fi servit personal de Trumpi .

+4 (10 voturi)
M Costi
6.02.2019, 16:07:41

Nu fi invidios , pentru pisicii prostuti da' cuminti totdeauna se gaseste un zgârci sau un rest de aripa...ceva !

-17 (19 voturi)
Viitorul Glorios
6.02.2019, 15:37:13

Washingtonn Post, Fox si N-TV anunta inceperea audierilor la procuratura federala a USA in anchetarea sponsorilor straini la Banchetul de Inaugurare al administratiei Trump din 2017. Escrocul international Broidy, cel caruia Dragnea i-a platit milionul de dolari pentru invitatia sa si a lui Grideanu, este investigat de FBI pentru subminare a securitatii USA prin acceptarea sponsorizarilor ilegale ale strainilor, printre care cea de la Dragnea. Daca Dragnea pune piciorul pe pamant american, va fi arestat si interogat de CIA pentru crima de influentare a politicii americane prin sponsorizare ilicita. Daca Dragnea nu va merge de la sine la interogatoriu, va fi dus acolo, pe banii contribuabililor americani, dar nu in avion privat. Daca e nevoie dse ajutorul nostru. lasati-ne sa aflam si ne facem timp cu placere.

+18 (20 voturi)
Tanti Auguri
6.02.2019, 15:43:01

Bibi Netanyahu, care i-a procurat invitatia lui Dragnea, asa cum l-a rugat Dancila, trimisa inopinat la Ierusalim, a aflat ca il asteapta FBI la aeroport si l-a avertizat, sa nu se duca. Pacat ! Vor trebui sa-l ridice, ca pe Bin Laden, dar de la Scrovistea.

+17 (19 voturi)
M Costi
6.02.2019, 16:01:28

Oricare fost pesedist , ignorat anterior de Adevarul , devine interesant si este intens mediatizat ( doua articole , in doua zile consecutive ! ) daca rosteste formula magica "Jos Dragnea ! "

-15 (17 voturi)

Vezi toate comentariile (16)

Modifică Setările