articolul anterior articolul urmator

Oare o vom regreta pe Suzana Gâdea?

5
9 Aug 2018 22:53:32
Florin Olteanu

5 Comentarii

Herr Hoher
9.08.2018, 23:59:13

Suzana Gadea era doctor docent in orice vreti pe langa pocitania asta scrboasa de Pipi Di.

+6 (6 voturi)
grigore somoila
11.08.2018, 23:25:26

Dar tot tampita era si aia.!

Sorin Ionascu
10.08.2018, 00:35:59

"Doamna Alina Mungiu Pippidi se laudă că are peste 2000 de citări internaţionale" Nu stiu ce sunt acelea "citate internationale" (probabil alt termen inventat de AMP), dar doar in acest articol are vreo 2-3. Depinde nu doar cine te citeaza ci si in ce scop. Te poate cita cineva - precum aici, mai sus - si ca sa-ti arate cat esti de dobitoc si sa te desfiinteze. In acest context, numai in ultima saptamana cred a fost citata (si cu EXACT acest scop) de cateva sute de ori. Nu m-as lauda cu asemenea performanta, dar admit ca sunt unii care au o voluptate in a fi contestati si balacariti in toate felurile de altii. Eventual, ca un semn ca sunt bagati in seama, in loc sa fie bagati, romaneste, altundeva.

+6 (6 voturi)
Istoricul de serviciu
10.08.2018, 15:03:29

Hi hi, orice forumist de aici are citari internationale, ca doar paginile le indexeaza google :) Grapini, Dancila si Pipidi, cu S.Gadea sunt cei 4 muschetari ai defunctului UTM roman!

+6 (6 voturi)
Revecu
10.08.2018, 18:58:45

Un sac plin de ura si rahat care se revarsa peste tot ce a mai ramas demn din poporul asta. Din nefericire, noi, ca popor, am esuat lamentabil demonstrand inca odata, de parca mai era nevoie, ca nu suntem capabili sa ne conducem, nu suntem capabili sa ne alegem conducatorii, lasandu-ne mintiti si fraieriti de niste analfabeti functionali, niste semidocti pusi pe jaf si capatuiala. Avem prim-ministru care nu poate nici cel putin sa citeasca de pe o foaie,habar nu are unde se afla atunci cand nu e la Videle, comisiile din Parlament sunt imbacsite de nemernici analfabeti cu studii pe la cele mai obscure facultati, unii dintre ei beneficiind chiar si de pachetul "Family"(Nicolicea a facut scoala in acelasi timp cu fiica si nevasta)s.a.m.d. Toate astea vin din lipsa de educatie a poporului care se arunca imediat la picioarele jupanului pentru un litru de ulei si un kg. de malai, neavand capacitatea de a gandi pentru ziua de maine. O tara din ce in ce mai imbatranita in care a aparut o noua specie, aceea de pensionar-cersetor, care se bucura si alearga in pasul strengarului atunci cand i se promit 5 lei la pensie, nevazand ca nivelul lui de trai merge tot mereu in jos. Astazi, multi romani veniti din strainatate protesteaza si isi striga nemultumirea la Bucuresti si, tot astazi, A2 s-a blocat de cetatenii romani multumiti de traiul lor, care au plecat pe litoral. Rusine!!!!

+4 (4 voturi)