Oferta lui Ponta pentru Marian Oprişan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam / Octav Ganea
FOTO Inquam / Octav Ganea

Liderul PSD Vrancea Marian Oprişan a primit o „efertă de la Victor Ponta, în timpul vizitei fostului premier în judeţ.

„Îi fac acum o ofertă: să rămână în PSD să lupte cu cel care l-a vorbit cel mai de rău şi l-a săpat, cu dl Dragnea. Nu se pune problema (să vină în Pro România), e bine unde este acolo, cu dl Dragnea. Aţi văzut că evit când merg în ţară să mă cert cu foştii colegi, că nu e cazul. Ce încerc eu să le spun e că PSD de acum nu are nicio legătură cu PSD. PSD a avut o faimă importantă care m-a făcut să intru în PSD, că e capabil să guverneze bine. De-aia am intrat în PSD când era Guvernul Năstase, că ştiam că acolo sunt oameni competenţi. Am văzut că Oprişan nu s-a calificat în Guvernul paralel”, a spus liderul Pro România, Victor Ponta, Ponta, într-o conferinţă de presă, potrivit ştiripesurse

în timpul celei mai recente şedinţe a Comitetului Executiv, Marian Oprişan i-a reproşat lui Liviu Dragnea că face pe stăpânul partidului, pentru ca mai apoi să declare că în octombrie trebuie organizat congres pentru alegerea preşedintelui PSD.

Şeful PSD i-a răspuns mai târziu şi a precizat că e inoportun să se discute despre un Congres al partidului într-un cu campanie electorală pentru prezidenţiale.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite