Oficial. Dan Barna nu e nevoit să-şi dea demisia de la şefia USR. 74% dintre cei care au votat au fost împotriva retragerii acestuia din funcţia de preşedinte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul USR, Dan Barna, a anunţat că a fost reconfirmat în funcţia de preşedinte, după ce la votul în care întreba dacă ar fi necesar să-şi dea demisia trei sferturi dintre votanţi au susţinut varianta rămânerii lui la şefia Uniunii.

„Nu e cazul să-mi dau demisia. Membrii USR consideră că trebuie să strângem rândurile. Experienţa ne obligă să consolidăm şi să construim pentru alegerile locale. Le mulţumesc colegilor. Trebuie să ne concentrăm pe următoarele alegeri. Îndemn alegătorii să meargă la vot, să-l voteze pe Klaus Iohannis”, a declarat Dan Barna, în conferinţa în care a anunţat că în urma votului inter a fost reconfirmat pentru funcţia de preşedinte. 

74,47% dintre cei care au votat s-au declarat împotriva demisiei din funcţie a lui Dan Barna. De asemenea, aproximativ 24% dintre votanţi au considerat că Barna ar trebui să-şi dea demisia. 

7.900 de membri ai USR au votat electronic timp de cinci zile pe tema rămânerii sau nu a lui Barna la şefia USR. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite