Oficial. Nicuşor Dan este candidatul USR Bucureşti la Primăria Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicuşor Dan FOTO Eduard Enea
Nicuşor Dan FOTO Eduard Enea

Preşedintele interimar al USR Bucureşti, Dumitru Dobrev, a anunţat, sâmbătă, că deputatul independent Nicuşor Dan a fost validat pentru a candida la Primăria Capitalei din partea filialei, transmite Mediafax.

 Trei membri USR îşi anunţaseră intenţia de a reprezenta partidul la alegerile pentru Primăria Capitalei din 2020. Nicuşor Dan a obţinut 57 de voturi, Mihnea Bărbulescu 20 de voturi, iar Dragoş Dragoteanu a fost votat de două persoane.

Dobrev a precizat că vor exista negocieri cu PLUS şi PNL în perioada următoare, existând dorinţa ca partidele de opoziţie să susţină un candidat comun pentru funcţia ocupată, în momentul de faţă, de liderul PSD Gabriela Firea.

USR şi PLUS intenţionează să propună fiecare câte un candidat pentru Primăria Capitalei. Partidul lui Cioloş îl va susţine pe fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu, în timp ce USR va fi reprezentat de Nicuşor Dan.

Ulterior, Alianţa USR PLUS va alege un singur candidat dintre cei doi pentru a candida la funcţia de primar general. 

Cele două partide au demarat discuţii şi cu PNL pentru ca toate cele trei formaţiuni să aibă candidat unic, dar deocamdată nu s-a stabilit cum va fi ales acesta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite