Olguţa, PSD, guvernanţii, toţi ca hoţii!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toamna trecută, în timpul campaniei electorale, atunci când ne cerşeau voturile şi nu ştiau ce să mai facă, ce să ne mai promită ca să ne păcalească să li le dăm, mai-marii PSD au prezentat elaborarea şi adoptarea unei aşa-zise legi unice sau unitare a salarizării drept o prioritate absolută. Un act de justiţie socială.

Ca să ne înşele şi mai tare, social-democraţii români ne-au spus că, odată adoptată, legea ne va aduce nu doar dreptate, nu numai ierarhizări juste, ci şi un plus de prosperitate. Viitoarea lege s-a metamorfozat într-una a a fericirii generale.

Câini cu covrigi în coadă ar fi urmat să alerge pe străzile României dacă românii făceau ceea ce trebuie şi îşi dădeau votul partidului condus de condamnatul penal pe nume Dragnea Liviu. Cel care, bugetar de- o viaţă, a reuşit în aşa fel să se chivernesească încât să aibă nenumărate proprietăţi şi conturi în ţară şi se pare că şi în străinătate.

19% din cei înscrişi pe listele electorale au crezut minciuna şi le-au dat voturile lor haitei flămânde  PSD şi ALDE. Care a pus astfel de o guvernare. A cărei  prioritate absolută a fost scoaterea la vopsea şi salvarea de la puşcărie a jupânului Teleormăniei.  Aşa s-a zămislit în miez de noapte Ordonanţa 13, aşa au început demonstraţiile de stradă din ianuarie-martie 2017.

Ca să mai le mai potolească, ministresa Muncii, poliglota Lia Olguţa Vasilescu, ieşea seară de seară pe ecranele televiziunilor afiliate şi turna nenumărate gogoşi despre câte beneficii le va aduce românilor sus-menţionata lege. Lasaţi guvernul să lucreze şi vă fi nesperat de bine! spunea cui avea timp şi minte să o creadă doamna ministru al Muncii. Ea însăşi o insă cu probleme penale şi cu un doctorat asupra căruia planau şi încă planează serioase suspiciuni de plagiat.  Că asta e regula de bază pentru a accede în vârful ierarhiei pesediste- eşti bun de lider, de ministru dacă ai vreo problemă cu legea, cu cinstea, cu morala. Dacă ai furat ceva, dacă te-ai îmbogăţit peste noaptea, dacă ai falsificat, dacă ai minţit, dacă ai dus de nas electoratul eşti super-indicat ca să primeşti o funcţie.

Olguţa a făcut Legea, iar adoptarea ei a fost declarată de jupânul Dragnea drept un act istoric. Numai că măririle promise au fost amânate încă înainte ca legea să devină faptă. Cu o singură excepţie. Cea care prevedea că parlamentarii, spre a-şi putea arăta importanţa şi conserva identitatea, onoarea, demnitatea  au nevoie de indemnizaţii şi  sume forfetare consistent mărite. Restul lumii putea să mai aştepte fiindcă, ne-a explicat minstresa Olguţa ot Craiova, a fost deja depăşită anvelopa salarială prevăzută. PSD îşi ţine promisiunile! Le ţine cu menţiunea că amână punerea lor în practică până la Sfântu Aşteaptă!

 Iată însă că nu mai departe decât ieri am aflat că doctoriţa în sociologie Olguţa îşi va băga delicata-i mânuţă prin buzunarele mele. Şi prin metoda pe care a gândit-o în imensa-i ei înţelepciune în vederea calculării sporului de doctorat îmi ia, îmi fură, mă jecmăneşte cu vreo 200 de lei din salariu. Ca aşa e în România condusă de alianţa PSD-ALDE, aşa se întâmplă cu salariaţii Ministerului condus de profesoraşul corigent la limba romănă cunoscut sub numele de Pop-Genunche. Orice socoteală promisă a da cu plus până la urmă dă cu minus. Bravo, Dragnea, bravo, Olguţa, bravo, domnule Pop-Genunche, doctorand cu bursă, bravo, premierule Tudose! Şi bravo, mult stimată şi iubită doamnă fost ministru Ecaterina Andronescu care, ocupată fiind cu nenumărate apariţii televizate şi prezenţe la felurite îngropăciuni şi parastase, c-aşa sunteţi dumneavoastră, mai Lacrimosa, nu v-aţi aflat timpul pentru a-mi da o explicaţie. Măcar pentru a-mi spune simplu că trebuia să ştiu până la această vârstă că PSD minte. Că e specializat în ţepe. Singurul domeniu în care şefii lui ar putea dobândi doctorate pe bune!

Ministresa Olguţa şi guvernarea PSD-ALDE şi-au mai dovedit o dată ticăloşia! Şi, din păcate, povestea continuă!  

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite