Olguţa Vasilescu, atac la Ioan Rus: Nu este un bun organizator. Suntem foarte supăraţi pe Ardeal că de fiecare dată pierde alegerile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu FOTO Arhiva Adevărul
Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu FOTO Arhiva Adevărul

Vicepreşedintele PSD Lia Olguţa Vasilescu a declarat, miercuri, că este supărată pe filialele partidului din Ardeal întrucât, de fiecare dată, pierd la alegeri. Pentru rezultatele slabe, primarul Craiovei l-a arătat cu degetul pe vicepreşedintele PSD Ioan Rus, despre care a spus că nu este deloc un bun organizator.

„Noi suntem foarte supăraţi pe Ardeal că de fiecare dată noi câştigăm şi Ardealul pierde", a afirmat Lia Olguţa Vasilescu, înainte de întâlnirea conducerii PSD cu filialele privind analiza rezultatelor primului tur al alegerilor.

Vasilescu a mai spus că Ioan Rus nu este deloc un bun organizator. "Poate să fie un bun ministru, dar nu este un bun organizator pentru partid“, a precizat Lia Olguţa Vasilescu, citată de Mediafax.

„Cred că acum nu se pune problema de sancţiuni, deşi eu mărturisesc că la nivelul organizaţiilor din Craiova am luat măsuri drastice, 25% dintre conducerile organizaţiilor pe secţiile de votare au fost înlocuite, ne aşteptatm la un scor mai mare decât am obţinut, deşi Craiova a obţinut cel mai mare număr pe România. Dar, cred că este bine că acolo unde vezi că nu merge să schimbi ceva, nu cred însă că la nivel naţional se va întâmpla acest lucru, că suntem în plină campanie electorală“, a spus Vasilescu.

„La mine în Craiova, de exemplu, sunt 178 secţii de votare şi 178 de organizaţii cu minim 20 de membri, practic ei ştiu în fiecare bloc cine votează cu PSD sau cu alt partid. Mă îndoiesc că fac acelaşi lucru în zona Ardealului, nu este asta de ieri de azi, asta este dintotdeauna", a conchis Vasilescu.

Harta votului pe judeţe arată că Banatul şi Ardealul au mers din nou cu dreapta, în timp ce Moldova, Oltenia şi Muntenia nu s-au dezis nici de această dată de PSD.

harta

Citeşte şi:

Ponta şi-a ales succesorii: Tăriceanu, Georgescu, Maior

Victor Ponta a anunţat, marţi, că, dacă va câştiga alegerile prezidenţiale, prima variantă pentru funcţia de premier al României este Călin Popescu Tăriceanu. Pe lista scurtă a lui Victor Ponta se mai află Florin Georgescu, prim-viceguvernator BNR, şi George Maior, directorul SRI. Ponta a adăugat că va rămâne în funcţie până pe 21 decembrie.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite