Olguţa Vasilescu, după ce a fost demisă de Orban: Ce aş fi putut eu să îl consiliez pe şeful unui guvern de manelişti?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lia Olguta Vasilescu Inquam Photos / Bogdan Danescu
Lia Olguta Vasilescu Inquam Photos / Bogdan Danescu

După ce premierul Ludovic Orban a anunţat miercuri în şedinţa de Guvern că îi face „mare plăcere” să o demită pe Olguţa Vasilescu din funcţia de consilier al primului ministru, aceasta din urmă a afirmat că era vorba despre o funcţie onorifică, care nu era remunerată şi că mandatul său încetase oricum, pdată cu cel al lui Dăncilă. „Ce aş fi putut eu să îl consiliez pe şeful unui guvern de manelişti?”, a scris aceasta ironic pe Facebook.

„Ce bucurii mărunte au frustratii de la PNL... Ludovic cel mic anunţă că m-a demis din funcţia de consilier onorific al premierului, funcţie neremunerata, oricum... Păi, eu nu eram consilier la tine, că să mă demiţi tu de pe undeva! Eu am fost consilierul Vioricăi Dancila şi mandatul mi-a încetat odată cu al ei”, a scris Vasilescu, pe Facebook, la scurt timp după anunţul premierului.

Aceasta a ironizat apoi guvernul condus de Ludovic Orban, spunând despre aceştia că sunt „manelişti”.

„Ce aş fi putut eu să îl consiliez pe şeful unui guvern de manelişti care taie pensii şi salarii, când eu ştiu doar să le cresc? Pe infrastructură, la fel, ce aş putea să consiliez un premier care, când a fost ministru la Transporturi, a construit km de hărţii şi niciun cm de autostrada? Ăştia nu au ce face şi demit oameni care nu sunt în guvernul lor, doar că să se dea importanţi! Ludovic, după două săptămâni te-ai prins că nu vin la serviciu? Crezi că sunt că ţine să dau consultaţii telefonice?”, a adăugat Olguţa Vasilescu.


Premierul Ludovic Orban a anunţat miercuri, în debutul şedinţei de Guvern, că a iniţiat încă un val de demiteri ai reprezentanţilor PSD, printre aceştia aflându-se şi Olguţa Vasilescu, care era consilierul premierului.

„Am mai demis încă un rând de reprezentanţi ai PSD, dar plăcerea cea mai mare mi-a făcut o să demit, că am descoperit că doamna Olguţa Vasilescu era consilierul premierului. Am eliberat-o de această grijă ca să se ocupe de campanie (n.red.: prezidenţială)”, a declarat Ludovic Orban.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite