Olguţa Vasilescu: Avem un război permanent cu Iohannis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mediafax
FOTO Mediafax

Lia Olguţa Vasilescu, propunerea PSD-ALDE pentru Ministerul Dezvoltării, a comentat marţi seară la Antena 3 refuzul preşedintelui Klaus Iohannis de a răspunde solicitărilor de remaniere a lui Paul Stănescu şi Lucian Şova.

„Avem doi miniştri demisionari, care şi-au prezentat deja demisiile, în urmă cu câteva zile. Dacă nu mă înşel, poimâine se fac 15 zile de când şi-a dat demisia ministrul Transporturilor, deci, în acest context nu mai poate să mai semneze nimic - s-a împlinit acel termen legal de 15 zile. Nu s-a făcut încă nicio nominalizare. Mâine (miercuri, n.r.) ar fi trebuit ca toţi miniştrii să se întâlnească cu comisarii europeni omologi ca să discute despre dosarele pe care le preiau. Adică la Bruxelles vom avea un Guvern din care lipsesc doi miniştri cheie", a spus Lia Olguţa Vasilescu.

Ea a afirmat că şi-a dat seama de existenţa unui război permanent cu preşedintele Klaus Iohannis.

„Îmi dau seama că noi practic din prima zi de când am venit la guvernare sau, mai bine zis, din prima zi din care am avut majoritatea, am avut un război permanent cu preşedintele Klaus Iohannis", a adaugat Lia Olguţa Vasilescu.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite