ONG-urile miloase au rezolvat sărăcia din România şi acum solicită imigranţi

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Gatestone Institute, care pune întrebarea; ”Unde sunt femeile?”
Foto: Gatestone Institute, care pune întrebarea; ”Unde sunt femeile?”

O întâlnire de gradul zero a avut loc astăzi între ONG-urile care luptă pentru ca ţara să aibă mai mulţi imigranţi şi premierul Ponta care este de acord. Aceste ONG-uri au mâncat bani frumoşi ca să rezolve probleme sociale în România şi să integreze săraci, ţigani şi alte categorii vulnerabile. I-au rezolvat pe toţi, motiv pentru care acum au nevoie de imigranţi ca să-şi dovedească profesionalismul.

Recent, aceleaşi ONG-uri s-au declarat supărate pe faptul că România nu vrea să accepte cote obligatorii şi le-au cerut autorităţilor să deschidă graniţele pentru că, citez din scrisoarea acestor organizaţii, ”România are resursele pentru a primi mai mulţi refugiaţi decât s-au grăbit autorităţile să anunţe”, fiind ”o ţară care beneficiază de expertiza a zeci de organizaţii ale societăţii civile care au derulat programe pentru persoane vulnerabile, inclusiv refugiaţi”. La cum au rezolvat ONG-urile situaţia persoanelor vulnerabile, de vreme ce peste jumătate din populaţia ţării se zbate în sărăcie, de ce să nu aducem şi imigranţi, să-i rezolve ONG-urile la fel şi pe ei? Să-i ”rezolve” de fonduri, desigur.

Apelul ONG-urilor la rezolvarea crizei umanitare din Orientul Mijlociu după ce România şi-a rezolvat deja toate problemele majore cu ajutorul societăţii civile fabuloase vine în acord cu poziţia Germaniei care, prin vocea ministrului de Finanţe Wolfgang Schaeuble, vrea o legislaţie comună obligatorie pentru UE prin care să fie primiţi imigranţii pe motiv că Europa, ca regiune prosperă, are datoria să ajute populaţia săracă şi persecutată a lumii.

Pentru Germania, ca şi pentru ONG-urile noastre realiste, ne-a invadat prosperitatea şi acum e musai să ne invadeze şi musulmanii. Că ne merge prea bine şi e timpul să împărţim din prinosul nostru. Mergeţi prin Europa, dar nu cea a politicienilor şi a magnaţilor, şi o să vedeţi cât de bine îi merge europeanului de rând, şi nu numai în România. Europa are mai mulţi şomeri decât întreaga populaţie a României. Această bunăstare trebuie împărtăşită cu imigranţii?

Se pare că tinerii imigranţi, necăjiţi cum sunt ei, au un mare apetit pentru viol, şi nu doar în rândurile imigrantelor cu care au venit. Circa 72 la sută dintre imigranţi sunt bărbaţi singuri şi tineri şi, potrivit unui studiu al Gateston Institute din New York (AICI), există o epidemie de violuri acolo unde au ajuns în Europa. 

De fapt, Germania vrea ca statele europene să renunţe la suveranitate în privinţa imigranţilor ca un test pentru viitor. Apoi vor urma şi alte legi comune, inclusiv economice. Bineînţeles că termenii acestei legislaţii vor fi dictaţi de Berlin, iar România nu va avea niciun cuvânt de spus. Unde a văzut Germania prosperitate în Europa? În Grecia? În Portugalia? În Spania? Ca să nu mai vorbesc de România. Aşadar acesta era planul: sub pretextul imigranţilor să se înceapă anularea finală a suveranităţilor naţionale...

Că ONG-urile vor să dea şi ele o mână de ajutor, e de înţeles: au auzit că se dau fonduri pentru integrarea imigranţilor. Îi vor integra ca şi pe ţigani şi pe ceilalţi de pe urma cărora au mâncat bani. Apoi, românii vor fi vinovaţi de discriminare pentru că ei vor trebui să suporte ”integraţii”. Întrebaţi-i pe germanii obişnuiţi care au fericirea unor tabere de imigranţi în apropiere. Se pare că tinerii imigranţi, necăjiţi cum sunt ei, au un mare apetit pentru viol, şi nu doar în rândurile imigrantelor cu care au venit. Circa 72 la sută dintre imigranţi sunt bărbaţi singuri şi tineri şi, potrivit unui studiu al Gateston Institute din New York (AICI), există o epidemie de violuri acolo unde au ajuns în Europa. Dar asta este, dacă femeia germană are parte de bunăstare, are datoria de la statul german să doneze şi câte un mic viol pentru bunăstarea internaţională... Totul în numele umanităţii şi al unor dictate al căror sens începem să-l înţelegem abia acum!

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite