articolul anterior articolul urmator

O nouă lege anti-Justiţie: conflictul de interese, prescris după trei ani

16
16 Apr 2018 20:25:25
Autor: Maria Tufan
Proiectul iniţiat de „deputatul AKM”, privind prescrierea conflictului de interese după trei ani, trecut de Senat. Foto: Inquam
Proiectul iniţiat de „deputatul AKM”, privind prescrierea conflictului de interese după trei ani, trecut de Senat. Foto: Inquam

16 Comentarii

Un cititor
16.04.2018, 21:12:58

"...Totodată, iniţiativa semnată de zeci de parlamentari PSD îşi doreşte ca „primarii şi viceprimarii, primarul general şi viceprimarii municipiului Bucureşti să poată exercita funcţii sau activităţi în domeniul didactic, al cercetării ştiinţifice şi al creaţiei literar artistice, dar şi să „poată exercita funcţii în alte domenii de activitate din sectorul privat, care nu sunt în legătură directă sau indirectă cu atribuţiile exercitate ca primari sau viceprimari, primar general sau viceprimari ai municipiului Bucureşti”. Sa mai spuna cineva ca astia nu sunt niste derbedei si ca lumea ii ataca nejustificat. Dar...... Viorica nu ar vrea sa fie cadru didactic, sau sa lucreze in domeniul cercetarii ca Leana?! ? Poate mai invata si ea ceva de la elevi.

+5 (7 voturi)
Un cititor
16.04.2018, 21:20:42

Speram ca USR, PNL, RO+, PMP, sa nu doarma pana la viitoarele alegeri si sa gaseasca modalitatea sa scape tara de aceasta molima. Sa nu uite nici Primaria Capitalei. Vor avea de lucru masiv ! Ce se va mai putea recupera/reface !

+3 (5 voturi)
Manole Scarlat
16.04.2018, 22:22:03

Este de apreciat, ba chiar de invidiat, efortul neprecupeţit al parlamentarior PSD de a aduce prevederile legislative în acord cu nevoile de zi cu zi ale societăţii româneşti, lupta necontenită a acestora cu concepţiile vechi, prăfuite, în scopul transformării României într-un model de democraţie pentru toate celelalte ţări din UE. În acelaşi timp, nu putem trece cu vederea, atitudinea de indiferenţă, chiar retrogradă am putea zice, a partidelor din opoziţie, care continuă să se complacă în acelaşi dolce far niente, incapabile de a înţelege rolul pe care un partid modern şi responsabil trebuie să îl aibă în cadrul societăţii. Într-un cuvânt, Jos Băsescu!

-5 (9 voturi)
Nirolf
16.04.2018, 22:59:30

Distinsul deputat Catalin Mitraliera , revolutionar cu merite deosebite si membru al celui mai cinstit partid din Romania a mai avortat o initiativa legislativa . Bine-nteles in favoarea coruptilor din partidul cinstitilor al carui membru este .

+3 (5 voturi)
Florin Enache
16.04.2018, 23:29:57

Eu nu stiu cum NIMENI NU SPUNE NIMIC DAR NIMENI NENEEEEEEE CE TARA AUZI

+2 (4 voturi)