articolul anterior articolul urmator

Operaţiunea cosmetizarea. Cum o „împachetează“ consilierii pe V.V. Dăncilă să dea frumos în vitrină

69
5 Dec 2018 10:04:59
Daniel Gorgonaru
Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

69 Comentarii

victor catuna
5.12.2018, 10:37:23

Specialista in PR politic? Pe draku! Anca Alexandrescu este o vipera care a fost pusa la usa guvernului de catre flausatul cariat draknea pt a "apara" ministrii de alte influente decat a lui draknea, atât și nimic mai mult.Veninoasa asta sinistra este expresia intentiei unui om de a acapara cu orice pret si indiferent de consecinte toata puterea. Atunci cand promovezi in functii importante oameni slugarnici, semianalfabeti, rude sau apropiati, se poate spune ca urmaresti o agenda personala care este toxica pentru bunul mers al Statului! Partea cu PR-ul nu mai are nici o importanta!

+15 (15 voturi)
herr v.5.02
5.12.2018, 11:22:27

Cititorii prozei dlui Gorgonaru ar cam trebui sa ramana cu o impresie de nesters. Megiesii Liviu si Klaus au batut palma ca s-o poata protapi pe VVD in fruntea guvernului pesedo-aldit, fiecare avand un interes ascuns. Cum s-ar zice, o afacere reciproc avantajoasa pentru ambii. Las' ca onor Constitutia nu-i permite Presedintelui mai mult de o respingere a unei nominalizari si atunci motivat, nici ca alternativa politica nu prea exista, aritmetica parlamentara fiind decisiva. Daca nu era VVD, venea doamna Dan. Dar noi continuam voiosi sa-i punem pe cei doi in aceasi oala, in special pe Klaus, care are neobrazarea sa-si anunte candidatura pentru un al doilea mandat.

+2 (10 voturi)
Vanatorul/d.c.
5.12.2018, 11:26:06

”O Românie în care cei mai importanţi politicieni sunt Klaus Iohannis şi Liviu Dragnea nu putea să producă mai mult decât o V.V. Dăncilă în fruntea guvernului.” Ok.. Dar nu asta e baiul cel mai mare..! Dragnea, Iohannis, Dancila, Tariceanu, etc..sunt doar niste ..”prototipuri” de impostori mincinosi si corupti..ajunsi cat se poate de sus din punct de vedere politico-institutional. Durerea mare e alta..Inveti pe brâncii, muncesti pe rupte, refuzi opotunitatile care te-ar ”ridica” mai repede, dar care care te-ar duce afara legii, te zbati sa urci cat mai sus fara sa te”murdresti”. Dar, cu cat ajungi mai sus, cu atat te lovesti de mai multa coruptie, impostura si mizerie morala si comportamentala..! Asta e Romania ”debasificata”(adica re-mafiotizata) de catre cele duetul hegemonic PSD si PNL, doua mafii nationale care au fost mereu in cardasie la tunurile si jafurile trase bugetelor si avutiei nationale, doua mafii care au guvernat si legiferat impreuna, chiar daca acum se razboiesc (mai mult de ochii lumii)

-1 (9 voturi)
Vanatorul/d.c.
5.12.2018, 11:40:17

Si apropo de Iohannis..Saracu'..! De la inceput, de pe vremea cand il plimbau mafiotii PSD si PNL pe la mitinguri ca pe un pudel docil, pentru a-l planta ca premierul lor marioneta(un fel de Viorica Dancila in varianta masculina), s-a vazut ca are mintea inceata.. Iar cei care- i claseza dosare penale, care-i învart cheița, care-i scriu fituicile cu majuscule si-l scot din cand in cand in public ca sa zica si gura lui ceva, o cam fac degeaba..! Si stiu si ei treaba asta..Au vazut si ei ca pana si cei indeobste cunoscuti pentru ..morga sau sobrietatea lor, au ajuns ca atunci cand ii spun lui Iohannis ”domnu Presedinte”, s-o faca la misto, chicotind si dandu-si coate complice cu cei de langa ei:)) De mafiotii PSD-lui nici nu mai vorbim..E de ajuns ca unul din ei sa sa spuna ”domnul Presedinte Iohannis”, ca ailalti cad ca secerati si se tavalesc de ras ore intregi..! Toti s-au prins ca e nulitate politica si de caracter cum nu s-a mai intalnit niciodata in istoria omenirii la un asa nivel de putere si reprezentativitate..! Iar ca el (dupa cum spune si zicala ”cum e stapanul , asa si sluga lui”) sunt si randasi digitali trimisi de mafia sererist-iohannist-limberl” pe net sa-i „apere onoarea” si sa-i coafeze imaginea..!:) Niste lachei frustrati si ofticosi, cu minte inceata si neteda.

-5 (11 voturi)
Stefan din Nord
5.12.2018, 11:41:01

Chiar ma gandeam ieri vazand-o la tv De ce nu-si face o schimbare de look ,sa-si vopseasca parul negru sau alta culoare si sa-si schimbe coafura ca ne-am saturat de asemanarea cu un pavian ?

+2 (4 voturi)