Opoziţia a mai pierdut un vot la moţiune. Un deputat USR va lipsi din cauza unor grave probleme de sănătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul USR Ramona Nicoleta Dinu a anunţat că nu va fi prezentă la votul moţiunii de cenzură din cauza unor grave probleme de sănătate. „Cred însă cu toată tăria în reuşita colegilor mei!“, a scris Ramona Dinu pe Facebook. Cu o zi înaintea moţiunii, trei parlamentari PSD s-au întors în partid după o săptămână de „pribegie“ la ProRomânia.

„Votul moţiunii de cenzură de joi reprezintă un moment decisiv pentru istoria recentă a României, un «t zero» pentru societate, dar mai ales pentru clasa politică în ansamblul ei. Din păcate, din cauza unor grave probleme de sănătate care mă ţin departe de Bucureşti de câteva luni de zile, nu voi putea fi prezentă la votul din Parlament“, a scris Ramona Dinu pe Facebook. 

Deputaţii clujeni Horia Nasra şi Cornel Itu, care săptămâna trecută plecaseră din PSD la Pro România, au revenit în PSD. Cei doi s-au reînscris în partid, în organizaţia locală din Cluj. Şi deputatul PSD Sorin Bota s-a răzgândit, după ce săpămâna trecută a semnat moţiunea de cenzură a Opoziţiei. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite