articolul anterior articolul urmator

Opoziţia, unită pentru debarcarea lui Dăncilă, dar divizată pentru instalarea unui nou Guvern

3
22 Apr 2019 20:20:51
Autor: Radu Eremia
FOTO Mediafax
FOTO Mediafax

3 Comentarii

LochRoagPM
22.04.2019, 21:53:40

Alegeri anticipate ?...după 2o28. Este cea ma fiabilă soluție pentru ăia care atunci când se scarpină în nas după un mucușor proaspăt , uluiți de fetele din Videle , salvează România . Vedem după euro alegeri cum stă treaba cu actualul guvern. Inutilul satului este ..con-for-ta-bil , încă până pleacă în vacanță... de ...TOT. Lazurcilor, fără pesediștii din pro România sunteși duși pe PLUȘ...

+5 (5 voturi)
Markus Roman
22.04.2019, 22:44:39

Sa radem cu opozitia! Astia care latra si acuza tot timpul nu ar fi in stare sa faca in veci un guvern viabil. Daca PSD-ALDE s-ar retrage maine, toata opozitia ar fugi ca de dracu sa-si asume guvernarea. Ei sunt buni doar sa urle, sa scuipe si sa ameninte cu parul. Daca maine PSD si Dragnea ar disparea in neant, toate potaile din opozitie ar amuti. Toata campania lor este bazata doar pe atacarea lui Dragnea si a PSD. Nu ati auzit si nici nu veti auzi nimic constructiv si nicio ideie din partea lor. Numai acuzatii, jigniri si limbaj suburban. Daca printr-o minune opozitia ar castiga alegerile, intr-un an vor pleca de la guvernare cu suturi in fund, dati afara chiar de Ipohannis, cum a patit si guv ,,tehnocrat" al lui Ciolos. Atat de incapabili sunt.

+5 (5 voturi)
petre ion
23.04.2019, 04:44:32

Corect! Cea mai tare lovitura pentru aceste nimicuri ambulante ar fi sa se retraga de la guvernare actuala coalitie! Ce figura ar face ca PM,Sica Mandolina alaturi de cei din menajeria de dreapta:ciolosi,caramitri,oane,basisti-penelisti! Am avea circ din plin insa ar fi mult mai greu pentru natie.

+2 (2 voturi)