Oprea, atac la Muraru, după declaraţiile privind rotativa guvernamentală: E într-o situaţie grea. Cazurile penalilor Chirică şi Alexe îi dau dureri de cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Oprea FOTO Arhivă PSD
Radu Oprea FOTO Arhivă PSD

Purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Oprea, a lansat un atac dur la adresa liberalului Alexandru Muraru, după ce şeful PNL Iaşi a precizat că dacă în 2023 va fi un context internaţional dificil, Nicolae Ciucă ar trebui să rămână premier.

„La Iaşi, preşedintele PNL, Alexandru Muraru, este într-o situaţie grea, cazurile penalilor Chirică şi Alexe îi dau mari bătăi de cap. Greu să explice ieşenilor că partidul pe care îl reprezintă nu este nici Chirică şi nici Alexe, că doar sunt pe funcţii alese sub sigla PNL. În încercarea de a scăpa din încercuire, dl. Muraru crează fumigene la Bucureşti. Brusc îl preocupă soarta guvernării începând cu primăvara anului viitor”, a scris pe pagina sa de Facebook Radu Oprea, purtător de cuvânt al PSD şi lider al senatorilor social-democraţi. 

„Îi propun dlui. preşedinte al filialei PNL Iaşi să fie mai degrabă îngrijorat de ştirile care spun că energia electrică s-a vândut cu 2.660 lei/Mwh. Scumpirea majoră a preţului la gaze şi energie este principala cauză de creştere a inflaţiei care erodează veniturile tuturor românilor. Aici aşteaptă cetăţenii soluţii, iar PSD a venit cu propunerea concretă a reglementării preţurilor pentru că este evident că actuala schemă de plafonare nu poate tempera creşterea preţurilor. Haideţi să ne concentrăm pe soluţii şi nu pe scenarii. PSD a intrat la guvernare pentru a susţine cetăţenii şi economia în aceste momente dificile, nu pentru jocuri şi declaraţii politicianiste”, a completat Oprea. 

Precizările social-democratului vin după ce Alexandru Muraru a vorbit pentru prima dată de posibilitatea ca premierul să nu mai fie schimbat la rotativa guvernamentală din mai 2023, dacă România se confruntă cu un context internaţional decisiv. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite