Oprişan: Victor Ponta a devenit preşedintele PSD cu sprijinul lui Traian Băsescu şi al lui George Maior

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD Vrancea Marian Oprişan susţine că, în 2010, Victor Ponta l-a învins pe Mircea Geoană în cursa pentru şefia PSD fiind susţinut de Traian Băsescu şi de George Maior, directorul de atunci al SRI şi naşul lui Victor Ponta. Aseară, Liviu Dragnea a susţinut că primul Guvern USL a fost format tot de Maior.

„Despre dezvăluirile făcute de Liviu Dragnea legate de numirea lui Kovesi, dar şi despre faptul că fostul şef al SRI George Maior şi Victor Ponta ar fi contribuit la această numire. Tot ce a afirmat domnul Liviu Dragnea despre acea discuţie este adevărat. La fel de adevărat e că de cele mai multe ori, Victor Ponta se consulta cu colegii din conducerea PSD, dar de cele mai multe ori luam o decizie, iar a doua zi, Ponta o schimba, după ce se consulta cu George Maior. George Maior era prietenaşul lui Victor Ponta”, a spus Marian Oprişan la Antena 3.

„Cert este un singur lucru: Victor Ponta a devenit preşedintele PSD cu sprijinul lui Traian Băsescu şi al lui George Maior. Să ne înţelegem foarte clar”, a mai precizat Oprişan.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a dezvăluit, marţi seara, la Antena 3, că fostul lider al UNPR Gabriel Oprea i-a spus în 2015, după ce a discutat cu Florian Coldea la telefon în prezenţa sa, că Valeriu Zgonea trebuie să fie preşedinte al PSD după demisia lui Victor Ponta. De asemenea, Dragnea a susţinut că George Maior, pe atunci director al SRI, i-a dat lui Ponta lista primului Guvern USL, dar şi lista cu procurorii-şefi.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite