Orban acuză Parlamentul de iresponsabilitate: Trebuie să stăm tare în şa, să oprim populismele astea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban FOTO gov.ro
Ludovic Orban FOTO gov.ro

Premierul Ludovic Orban a criticat joi Parlamentul pe care îl acuză de „iresponsabilitate”, după ce a trecut o lege care prevede acordarea de despăgubiri pentru secetă. „Iar a mai făcut o nefăcută”, a adăugat Orban, care le-a cerut miniştrilor să fie mai activi în comunicarea publică.

„Parlamentul iar a mai făcut o nefăcută. A trecut o lege şi trebuie să avem grijă. Trebuie să stăm tare în şa, pentru că în fiecare săptămână Parlamentul ne mai toarnă câteva reglementări în care ne mai generează cheltuieli pentru care nu mai există resurse. Parcă vor să ducă România în stare de a nu mai putea să facă faţă plăţilor. Un asemenea gest de iresponsabilitate... Încercaţi să fiţi mai activi în comunicarea publică, să prevenim toate năzdrăvăniile astea, să oprim populismele astea care ne generează o situaţia în care foarte greu vom putea face faţă obligaţiilor generate în Parlament”, a declarat în deschiderea şedinţei de Guvern premierul Ludovic Orban.

Acesta din urmă s-a referit la o lege care prevede acordarea de despăgubiri pentru secetă.

Cu toate astea, ministrul Agriculturii Adrian Oros a precizat că legea nu se va putea aplica niciodată întrucât nu are acceptul Comisiei. Premierul i-a cerut apoi lui Oros să ia legătura cu parlamentarii PNL pentru a ataca la CCR legea menţionată.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite