Orban: Am ajuns să-l vedem pe Liviu Dragnea la „Viaţa satului“ parcă este prezentator. În curând o să-l vedem şi la emisiuni pentru copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, cere demisia conducerii TVR în urma apariţiilor dese ale liderului PSD Liviu Dragnea la „Viaţa Satului“, spunând că pare că este prezentator al acelei emisiuni şi că în curând va putea fi văzut şi la „Teleenciclopedia“ şi la emisiuni pentru copii.

Orban a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că Liviu Dragnea ar trebui să conducă Televiziunea Publică, având în vedere numărul mare de apariţii de acolo.

„Cer public demisia directorului televiziunii. Am ajuns să-l vedem pe Liviu Dragnea la «Viaţa Satului», parcă este prezentator. În curând o să-l vedem la «Teleencliclopedia», în curând o să-l vedem la emisiuni pentru copii. Eu zic să se ducă direct Dragnea să conducă el televiziunea dacă am ajuns în situaţia în care oricând deschizi ecranul îl vezi numai pe Dragnea”, a spus Orban.

El a precizat că televiziunea şi radioul public sunt plătite din taxele cetăţenilor şi nu sunt instrumentele de propagandă ale PSD-ului.

„Şi televiziunea şi radioul public sunt plătite din taxele şi impozitele plătite de cetăţeni, Nu sunt instrumentele de propagandă ale PSD-ului, iar cei care condus aceste instituţii trebuie să le pună în slujba cetăţeanului pentru corecta informare a cetăţeanului, nu ca să-i facă avantaje lui Liviu Dragnea. O să ne trezim că şi în duminica votului Liviu Dragnea o să fie la Viaţa Satului, care dă nişte semnale absolut aberante”, a menţionat liderul PNL.

El crede că după ultimele ieşiri publice ale preşedintelui PSD nu mai are niciun dubiu că Liviu Dragnea şi social-democraţii vor să scoată România din Uniunea Europeană. 

„După ultimele ieşiri publice ale lui Dragnea nu mai am nicio îndoială că Dragnea şi PSD vor să scoată România din Uniunea Europeană, nu  mai am niciun dubiu. Atâta nebunie în discursuri antieuropene în discursuri împotriva partenerilor europeni nu am văzut niciodată la niciun lider din România. Românii într-o proporţie zdrobitoare, într-o proporţie de peste 90 la sută,  îşi doresc ca România să rămână în Uniunea Europeană, iar fiecare dintre români să beneficieze la maximum de avantajele pe care le are România din statutul de membru al Uniunii Europene. Ceea ce face Dragnea este o nebunie totală”, a mai afirmat Orban.

Anterior, deputatul Raluca Turcan a anunţat că liberalii au depus o nouă sesizare la CNA în legătură cu prezenţa liderului PSD, Liviu Dragnea, în emisiunea ”Viaţa satului” de la TVR.

Liderul PSD Liviu Dragnea şi ministrul Agriculturii, Petre Daea, au fost invitaţi la emisiunea ”Viaţa Satului” de pe TVR1, duminică, 19 mai, dar şi duminică 12 mai.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite