Orban, atac la Dragnea: Suntem acord cu banii pentru sănătate, dar cu o condiţie. Să nu fie folosiţi pentru tratarea dezechilibrelor mintale ale liderului PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban. FOTO Eduard Enea
Ludovic Orban. FOTO Eduard Enea

Liderul PNL, Ludovic Orban, l-a ironizat şi atacat, luni, pe Liviu Dragnea, pe tema reducerii bugetului serviciilor secrete pentru a da bani la sănătate, mai precis pentru un program prin care copiii să primească gratuit vitamina D.

„Suntem de acord cu creşteri de alocare în domeniul sănătăţii cu o singură condiţie, banii să nu fie folosiţi pentru tratarea dezechilibrelor mintale ale lui Liviu Dragnea şi ale camarilei sale. Aceasta este prima observaţie, a doua observaţie, se pare că şi Liviu Dragnea a intrat în opoziţie faţă de propriul Guvern. Readuc aminte că bugetele serviciilor, aşa cum sunt ele în proiectul de buget iniţiat de Ministerul Finanţelor sunt rezultatul unui aviz care a fost dat în CSAT. Ori doamna Viorica Vasilica Dăncilă, din câte ţin eu minte este vicepreşedinte CSAT, ministrul Apărării, ministrul de Interne şi mulţi alţi miniştrii, de asemenea sunt membrii în CSAT. De altfel, două treimi din membrii CSAT-ului sunt reprezentanţii guvernului. Ca atare, nu înţeleg nemulţumirile lui Liviu Dragnea, ar trebui să vorbească cu colegii săi de Guvern privitor la acest subiect“, a declarat Ludovic Orban, într-o conferinţă de presă. 

Preşedintele liberal a continuat ironiile la adresa lui Dragnea pe tema tăierii de bani de la serviciile secrete pentru un program prin care copiii să primească gratuit vitamina D. „Probabil domnul Dragnea s-a expus prea mult la soare în perioada în care ar fi trebuit să se ocupe de adoptarea bugetului de stat, să convoace sesiune extraordinară şi din această cauză nu ştie că este suficient să te expui la soare ca să nu mai ai nevoie de vitamina D. Poate consideră că are nevoie în continuare de vitamina D . Oricum, din câte am înţeles, Organizaţia Mondială a Sănătăţii are un punct de vedere diferit faţă de Dragnea , şi aici înclin să-i dau dreptate Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi nu lui Liviu Dragnea“, a completat Orban. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite