Orban, atac dur la tabăra Cîţu: Nici nu pot să pronunţ sintagma „echipa câştigătoare“. Seamănă cu o juntă, cu o armată de ocupaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban, preşedintele PNL  FOTO Facebook  Ludovic Orban
Ludovic Orban, preşedintele PNL  FOTO Facebook  Ludovic Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a lansat un atac foarte dur la adresa echipei Cîţu, pe care a asemănat-o cu o „armată de ocupaţie”. Liderul liberal a vorbit şi despre problemele actualei guvernări.

„Îmi ţin strigătul de revoltă de câteva luni. Nici nu pot să pronunţ sintagma echipa câştigătoare. Seamănă cu o juntă, cu o armată de ocupaţie, care calcă în fiecare zi normele democratice din partid”, a declarat Ludovic Orban, la Focşani, în şedinţa de prezentare a moţiunii cu care candidează la şefia PNL. 

„Încearcă că obţină susţinere pentru un candidat pe care devine evident că nu-l vrea nimeni.  Până în gât îmi urcă revolta când văd preşedinţi de filiale judeţene care ar trebui să-mi fie recunoscători o viaţă, care pur şi simplu mă umilesc. Am muncit 4 ani de zile toţi oamenii de bună credinţă să recredibilizăm partidul, să prezentăm oferte soluţie”, a mai afirmat preşedintele PNL. 

Ludovic Orban a vorbit şi despre faptul că deciziile guvernării vor trage în jos partidul din punct de vedere electoral.  „Ştiţi cum ni se umple frigiderul de la ceea ce ni se întâmplă. Şi nu e vina noastră”, a completat liderul liberal.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite