Politică

articolul anterior articolul urmator

Orban avertizează: Victoria nu trebuie să fie apanajul a 20, 50 sau 70 de oameni. Trebuie să conteze doar membrii PNL, nu o entitate din exteriorul PNL

3
26 Jul 2021 20:43:34
Autor: Radu Eremia
Ludovic Orban. FOTO Adevărul
Ludovic Orban. FOTO Adevărul

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a afirmat că în cele două luni rămase până la Congres fiecare liberal trebuie să participe în acest proiect care să ducă PNL-ul pe drumul cel bun. El a menţionat că nu trebuie să lanseze mesaje de unitate, deoarece a fost, este şi va fi un garant al unităţii PNL.

Ludovic Orban a amintit, în discursul susţinut la conferinţa de alegeri a PNL Constanţa, că în 26 iulie, în urmă cu şapte ani, a avut loc fuziunea dintre PNL şi PDL. 
 
„Cât am condus PNL nu am făcut nicio diferenţă între colegii mei proveniţi din PNL şi cei proveniţi din PDL. Singurele criterii au fost cele care ţin de muncă, implicare, efort, rezultate, caracter, spirit de echipă, lucrurile care stau la baza performanţei”, a afirmat Orban.  
 
El a  transmis că până la Congresul PNL fiecare membru trebuie să participe în acest proiect care să ducă partidul pe drumul cel bun. „Până la Congres mai sunt două luni, avem timp să ne gândim, să cântărim, fiecare membru al PNL trebuie să participe în acest proiect care să ducă PNL pe drumul cel bun. Am văzut foarte multe mesaje de unitate şi vă spun că eu nu trebuie să lansez mesaje de unitate, eu sunt, am fost şi voi fi un garantat al unităţii PNL”, a declarat Orban. 
 
Preşedintele Camerei Deputaţilor a afirmat că fiecare membru PNL are în mâini soarta partidului. „Fiecare dintre dumneavoastră aveţi în mâini soarta partidului. Unii aleg o strategie în care aduc preşedinţi de filiale în susţinerea lor, strategia mea e diferită, ştiu că fiecare membru al PNL are discernământ, are o responsabilitate pentru viitorul PNL şi va participa la luarea deciziei în mod activ. Victoria nu trebuie să fie apanajul a 20, 50, 70 de oameni. Trebuie să conteze doar membrii PNL şi nicio entitate din exteriorul PNL. E destinul pe care îl vom avea împreună”, a explicat Ludovic Orban.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

LazyBear
26.07.2021, 21:17:06

Auzi măi nene politicianule...partidele în România sunt grupuri de interese financiare, nu entități sociale în care se adună cele mai luminate minți ca să propășească țara. Țineți pentru voi acolo, în partid, mizeriile astea că suntem sătui până-n gât de polologhia voastră ce duce spre nicăieri de 30 de ani încoace. Care drum bun? Să duceți partidul către drumul bun...Care drum bun? Că sunteți la guvernare de 3 ani și NU VREȚI SĂ ÎNDREPTAȚI MIZERIILE COMISE ÎN JUSTIȚIE DE PSD?!?

-4 (4 voturi)
Ciobanul Adevarului
26.07.2021, 22:31:03

Ce frumos a zis-o nenea Orban: altii decid ce si cum in PNL ... Cand i-a conventi a tacut ca porcul in cucuruz, acuma da din plisc, ca n-are nimic de pierdut. Penibil personaj!

+1 (3 voturi)
Coco Cocos
27.07.2021, 07:13:04

nenorociților, vă interesează cum să puneți mâna pe os...vă dau eu o plasă de oase să vă săturați, fomiștilor...

Modifică Setările