Orban: Un comunist tot comunist rămâne, oricât ar încerca să se flendurească printre capete încoronate. Să nu creadă că înşală oamenii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminică, la Congresul Organizaţiei Femeilor Liberale (OFL), că a fost revoltat când a văzut diferite persoane la catafalcul Regelui Mihai. Mai mult, Orban a precizat că „un comunist tot comunist rămâne, un bolşevic tot bolşevic rămâne, oricât ar încerca să se flendurească printre capete încoronate“.

„Încep prin a spune că m-am abţinut să scot un cuvânt, deşi am fost revoltat când am văzut diferitele comemorări la catafalcul Majestăţii Sale, oameni care nu numai că nu l-au iubit, aşa cum l-am iubit eu, nu numai că nu l-au respectat, l-au ponegrit, nu l-au lăsat nici măcar să vină în ţară, ce să mai vorbim de susţinerea pentru revenirea pe tron. Din păcate, le spun următorul lucru: să nu creadă că înşală oamenii, să nu creadă că lacrimile lor de crocodil pot să păcălească vreun om care a ţinut la Majestatea Sa. Un comunist tot comunist rămâne, un bolşevic tot bolşevic rămâne, oricât ar încerca el să se flendurească printre capete încoronate sau să-şi verse lacrimi de crocodil la diferite evenimente”, a afirmat Ludovic Orban, citat de News.ro. 

Liderul liberal a subliniat că „PNL a fost, este şi va fi partenerul Casei Regale a României”. De asemenea, Orban a precizat faptul că liberalii au avut un rol decis în aducerea lui Carol pe tronul Principatelor Unite.  „Primul pas făcut de Majestatea Sa Carol I, primul rege al României, primul pas pe tărâm românesc l-a făcut cu I.C. Brătianu, şi de atunci a existat o istorie în care parteneriatul dintre PNL şi monarhia românească a dus România spre Europa, spre modernizare”, a declarat Orban în discursul său din cadrul OFL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite