Politică

articolul anterior articolul urmator

Orban: Ne confruntăm cu campanie foarte ciudată. Este un bombardament de informaţii false

6
12 Jul 2020 22:05:00
Autor: News.ro
Premierul nu înţelege de ce unii oameni vor să renunţe la mască.
Premierul nu înţelege de ce unii oameni vor să renunţe la mască.

Premierul Ludovic Orban a afirmat că ne confruntăm cu „o campanie foarte ciudată” şi că este un bombardament de informaţii false, că sunt o mulţime de lansatoare de mesaje care îndeamnă oamenii să nu respecte regulile. El a spus că nici mitingul din Piaţa Victoriei nu s-a născut din senin.

“Ne confruntăm cu campanie foarte ciudată. Este un bombardament de informaţii false, negaţioniştii, cei care neagă existenţa virusului,  cei care sunt promotorii teoriei conspiraţiei. O mulţime de lansatoare de astfel de mesaje pur şi simplu transmit foarte intens şi foarte bine gândit aceste mesaje care instigă lumea să nu respecte nişte reguli”, a declarat Ludovic Orban, duminică seara, la B1 Tv. 
 
El a spus că nu înţelege de ce au protestat oamenii duminică în Piaţa Victoriei, precizând că purtatul măştii este principal formă de apărare împotriva virusului.
 
„Sunt multe tipuri de lansatoare. Credeţi că s-a născut mitingul din Piaţa Victoriei din senin? A fost pregătit, sunt nişte pagini, site-uri de pe care s-a făcut mobilizarea la miting. Nu înţeleg de ce au protestat, că nu vor să poarte mască? Purtatul măştii este principla formă de apărare împotriva virusului. Că nu sunt de acord cu legea?”, a mai afirmat premierul Orban.
 
Un protest la care au participat persoane care reclamă abuzuri ale autorităţilor în legătură gestionarea pandemiei de coronavirus a avut loc, duminică, în Piaţa Victoriei. Oamenii au protestat faţă de „dictatura sanitară” şi cei mai mulţi nu au purtat măşti de protecţie şi nici nu au respectat distanţa fizică.
 
Participanţii au cerut „libertate” şi au strigat „Hoţii”, „Criminalii”, dar şi „Vrem eliberare, nu carantinare”. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

6 Comentarii

Edmond Wolf
12.07.2020, 22:22:02

De unde vine ciudățenia? Evident sunt rușii, chineji și Soroș. Ah, și „ciuma roșie”. A mai rămas cineva? Nu. Deci paranghelia cu alcool, trabuce și fără măști în sediul „guvenului meu” și în timpul programului de lucru nu e ciudată dar e ciudat că după paranghelie lumea nu mai crede în Covid. Șică, ești treaz???

+1 (1 vot)
m wakki
12.07.2020, 22:30:31

normal că nu s-a născut din senin putler are un contigent numeros de cealaveci care se ocupă exact cu genul ăsta de intoxicare unii dintre ei infiltrați chiar în presa românească sunt în continuare mii de conturi false de FB care susțin genul ăsta de propagandă

Victor Nagy
12.07.2020, 22:55:50

sunt în continuare mii de conturi false de FB Unul este wakki ?

Roman Jupan
12.07.2020, 23:01:34

da-ti demisia

AltCineva
13.07.2020, 08:14:04

Imi place asta.... "Credeţi că s-a născut mitingul din Piaţa Victoriei din senin? A fost pregătit, sunt nişte pagini, site-uri de pe care s-a făcut mobilizarea la miting." CAT DE ADEVARATA ESTE AFIRMATIA ! Pacat ca unii o recunos doar cand au interes...

Vezi toate comentariile (6)