Politică

articolul anterior articolul urmator

Orban, critici la adresa USR: Mă mâhneşte atitudinea pe care o au în ultima perioadă

13
20 Feb 2020 13:17:15
Autor: News.ro
Ludovic Orban a anunţat că e „mâhnit” de atitudinea unor lideri ai USR. FOTO Inquam Photos/George Călin
Ludovic Orban a anunţat că e „mâhnit” de atitudinea unor lideri ai USR. FOTO Inquam Photos/George Călin

Premierul Ludovic Orban spune că este mâhnit de atitudinea pe care o au reprezentanţii USR în ultima perioadă şi crede că aceasta îl plasează lângă PSD. El consideră că multe critici ale USR nu au legătură cu realitatea şi sunt critici nedrepte.

Întrebat dacă îi mai consideră pe cei de la USR parteneri, având în vedere atacurile lor din comisii, Ludovic Orban a precizat: „Mă mâhneşte atitudinea pe care o au în ultima perioadă. Nu am răspuns, nu voi răspunde în niciun fel acestor atitudiuni pe care nu le consider normale, cu atât mai mult cu cât partenerii de la USR ştiu foarte bine că gândirea pe care o avem este aceea de a avea un proiect comun de guvernare şi nu cred că face bine pentru coeziunea forţelor democratice pro democraţie, pro orientare euro-atlantică clară a României, nu cred că face bine această atitudine care practic îi plasează umăr la umăr lângă PSD”. 
 
Orban spune că multe critici lansate de USR la adresa PNL nu au legătură cu realitatea. 
„Le-am solicitat colegilor mei să nu răspundă la nicun fel de atac, să furnizeze informaţiile obiective, din păcate multe critici nu au nicio legătură cu realitatea, sunt critici nedrepte în raport cu raport cu ceea ce am făcut pentru că în mod evident din punctul nostru de vedere sunt parteneri dezirabili dacă nu se menţin pe această linie, care după părerea mea nici nu le face bine”, a completat Orban.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

13 Comentarii

Lucifer
20.02.2020, 13:26:43

USR este o bandă de descreieraţi progresişti, deci fac parte din centru-stânga de tip Macron. Cum să guvernezi cu descreieraţii ăştia? De fapt, se cloceşte o alianţă de guvernare PSD+A2020 contra PNL.

-2 (6 voturi)
Bragarin Dan
20.02.2020, 13:50:40

Comentariu considerat abuziv.

IonIon Codreanu
20.02.2020, 13:53:04

În mod evident, PSD slujește DE FAPT cauzei PSD și nu cauzei modernizării României. Acesta este un fapt, restul sunt doar vorbe. Din nefericire! Sincer, sunt descumpănit de o așa realitate! Să fie dorința de a păstra specificu românesc (stat clientelar, structura de putere comunistă) chiar atât de puternică la noi, în ciuda presiunilor UE?

0 (2 voturi)
Un cititor
20.02.2020, 14:01:44

"Orban, critici la adresa USR: Mă mâhneşte atitudinea pe care o au în ultima perioadă..." Dar s-a intrebat d-ul Orban ca si pe noi ne mahneste "munca" PNL in a-i mazili pe USR-isti de peste tot ?! Lipsa a doua tururi de scrutin pt primari....exact asta inseamna ....si nu numai ! Ce au facut la Pezidentiale ?! Au uitat ?! Stie exact d-ul Orban, ca dorim si partide noi.....ceeea ce ei, PNL-istii lupta din rasputeri sa nu se schimbe nimic ! Vor acum control total in toate ! Asta....observ ca nu-i mahneste. Pe noi ...da ! Citeste mai mult: adev.ro/q5zy25

-1 (1 vot)
LochRoagPM
20.02.2020, 14:34:08

Nu ți-e bă rușine! Băi hOrbane chiar că ai scăpat și ai dat cu predictibilitatea care te caracteriza direct în gard. Ce ai cu salvatorii nației? Ce ai cu pesedeaua leneșă și trufașă. Condamni tu ludovice că pesedeaua este de vină de situația în care se află guwernerul mieu. Acu vrei ca tot pesedeaua să fie în sala la neinvestitură. Cu dreaqua măi hOrbane așa ceva ?! pesedeaua are 40% în Parlamentul Republicii. Restul de 60% poate să asigure cvorumul spre ultima trintire și spre anticipate. Eu înțeleg că făr pesedea viața-n pedele este pustiu dar să-i scoți vinovați de situația actuală în care klauSSe este depășit. Ai miniștrii cu 10 clase peste pesedea, ai specialiști peste 15 ooo rămași de la emil și făcuși ce făcuși de ai ajuns interimar. Salvatorii ”e buni”!

-1 (1 vot)

Vezi toate comentariile (13)