Orban demisionează din PNL: Pentru mine, începând de astăzi, Partidul Naţional Liberal a murit în pat cu PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban la Congresul PNL FOTO Captură video

Ludovic Orban a anunţat, după şedinţa liderilor PNL, că va demisiona din partid. Decizia vine după formarea coaliţiei PNL-PSD-UDMR. Anterior, pe 12 noiembrie, conducerea restrânsă a liberalilor a decis excluderea fostului şef de partid.

"PSD a revenit la putere, personal sunt în situaţia extrem de grea de a lua decizia de a intra cu toată forţa în opoziţia acestui partid. Îmi voi da demisia", a declarat Ludovic Orban.

"Astăzi, pentru mine PNL a murit, e adevărat, în pat cu PSD. Cine îşi imaginează că va putea vreodată să se reabiliteze este un naiv”, a spus Orban, la ieşirea din şedinţa PNL

Ludovic Orban a demisionat, după ce a pierdut alegerile interne în favoarea lui Florin Cîţu, din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Ulterior, acesta a părăsit grupul parlamentar al partidului, alături de alţi liberali, nemulţumit de deciziile noii conduceri a PNL. La acel moment anunţa că ia în calcul formarea unui nou partid.

Biroul Executiv al PNL a decis, pe 12 noiembrie, excluderea lui Ludovic Orban din PNL, însă decizia finală ar fi urmat să fie luată de Consiliul Politic Naţional al formaţiunii.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite